Вежди Рашидов зарадва Симеон Сакскобургготски с ценен акварел и историческа фотография

Акценти

Вежди Рашидов зарадва Симеон Сакскобургготски с ценен акварел и историческа фотография

85102
на 06.07.2024
Вежди Рашидов зарадва Симеон Сакскобургготски с ценен акварел и историческа фотография
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Вежди Рашидов подари на Симеон Сакскобургготски историческа фотография на първото заседание на Народното събрание в Търново, както и един от най-красивите си акварели от серията “Японски вишни“ и бутилка бяло вино с авторски подпис от лимитирана серия.

препоръчано

Това стана на днешния обяд в тесен приятелски кръг в двореца Царска Бистрица, на който Рашидов присъства заедно със съпругата си д-р Снежа Бахарова по покана на царя.

Тук бяха също известният български индустриалец проф. Цоло Вутов, посланикът на Бразилия Н.Пр. Паулу Роберто Кампос Тарисе Да Фонтоура със съпругата си, посланикът на Египет Н.Пр.Надер Саад.

Дългогодишно близко приятелство свързва Вежди Рашидов със Симеон Сакскобургготски.

Събеседниците на днешния обяд разговаряха за изкуството като отражение на времето и епохите и културата като най-вдъхновяващия мост между народите, за бъдещето на България. Всички заедно разгледаха параклиса и музея в Царска Бистрица.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 юли - Близнаците да очакват повишение на заплатата, успехът няма да изостави Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 юли - Близнаците да очакват повишение на заплатата, успехът няма да изостави Скорпионите
ПИК TV x
Виктор Димчев със сензационен сценарий пред ПИК TV: Радев ще ни тласка от избори в избори до края на мандата си, когато ще ни се представи като спасителя (ВИДЕО) Виктор Димчев със сензационен сценарий пред ПИК TV: Радев ще ни тласка от избори в избори до края на мандата си, когато ще ни се представи като спасителя (ВИДЕО)
ново
Днес: 111
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК