Вежди Рашидов остро: ДПС е грешка на Луканов! Целият български народ позволи на Доган да краде, да живее в сараи, да се вози в яхти

Епицентър

Вежди Рашидов остро: ДПС е грешка на Луканов! Целият български народ позволи на Доган да краде, да живее в сараи, да се вози в яхти

116978
преди 3 часа
Вежди Рашидов остро: ДПС е грешка на Луканов! Целият български народ позволи на Доган да краде, да живее в сараи, да се вози в яхти
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

"Аз знам какво е ДПС, знам как се създаде ДПС и затова не съм в ДПС. ДПС е грешка на Луканов", заяви бившият председател на Народното събрание и бивш министър на културата Вежди Рашидов в ефира на „България он еър“.

препоръчано

Почетният гражданин на Кърджали подчерта, че целият български народ е позволил на Доган да се случат злоупотребите и кражбите му, сараите, в които живееше, яхтите и колите, в които се возеше.

"Не е ли обидно, че си купуваме присъствието в парламента, идват бедни като лалугери и излизат от политиката като бизнесмени. Как става това в тази партия", каза той, визирайки ДПС.

По думите му голяма част от българските турци ги е срам от това, което се случва. "Има купуване на гласове в ДПС, откъде са тези пари", запита Рашидов. "Обидно е примитивни хора да демонстрират имане от комплекси за малоценост", каза още той.

По думите на Рашидов не е важно кой с кого ще се коалира в бъдещото народно събрание, а да има управление в интерес на хората.

"Бих направил коалиция и с дявола, ако това е полезно за хората. Какво следва от това. Оправя ли се част от живота ни, оправя ли се нещо в него, стандартът ли ни е по-висок, хлябът ли ни е по-евтин... Това са въпросите. Ще има някакъв кабинет, сигурно ще има. И какво от това", каза скулпторът. И обобщи: "Щастлив човек съм, че съм в ателието."

Рашидов заговори и за предизборните програми на партиите и коалициите и даде пример с Франция.

"Знаете ли френският фермер как гласува. Френският фермер чете програми. Той има 300 крави или хиляда. И гледа коя партия му предлага най-добрата храна за неговите крави. Това му е хлябът. Отива в 7 часа, гласува и се връща, защото Париж трябва да пие мляко. Ние не четем програми, не гледаме какво ще правим, не следим програмите", категоричен беше Вежди Рашидов.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 6 октомври - успехът обръща гръб на Скорпионите, проблеми връхлитат Рибите САМО В ПИК! Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 6 октомври - успехът обръща гръб на Скорпионите, проблеми връхлитат Рибите
ПИК TV x
УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО) УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО)
ново
Днес: 56
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК