Вежди Рашидов пред ПИК за поредните акции срещу семейството на Борисов: Апелирам и доброто да покаже юмруци. Те не са, за да се отбранява, а да побеждава

АВТОРСКИ НОВИНИ

Вежди Рашидов пред ПИК за поредните акции срещу семейството на Борисов: Апелирам и доброто да покаже юмруци. Те не са, за да се отбранява, а да побеждава

285707
на 01.05.2021
Вежди Рашидов пред ПИК за поредните акции срещу семейството на Борисов: Апелирам и доброто да покаже юмруци. Те не са, за да се отбранява, а да побеждава
Автор:   ПИК

По повод на поредния погром, който неуравновесени хора подготвяха за днес срещу дома на Бойко Борисов в Банкя, остро възмущение изрази депутатът от ГЕРБ Вежди Рашидов.

препоръчано

Ето какво заяви той пред ПИК:

Възмутен съм от тая поредна простотия. Това трябва да спре. Най-сетне да спре.

Това, че хора, които имат поведение на мутри, са облекли костюми с вратовръзки, не ги прави по-добри. Това нито е политика, нито е поведение. Недопустимо е агресивно да бъдат обезпокоявани семействата на когото и да било в държавата, а най-малкото на законния министър-председател на тази държава.

За решаването на спорове има начини и законът изрично е казал какви са те. Не улицата е тази, която раздава правосъдие.

Второ, този поп някой да го усмири, защото този корумпиран поп дано не е забравил, че в "Санта Мария Маджоре" в Италия, когато правеха г-н Слави Бинев архонт, и аз бях там. Този поп да не забравя, че и аз бях при Вселенския патриарх, когато коронясваха г-н Слави Бинев и мога да разкажа много любопитни неща. Корумпирани хора да ми раздават морал, малко ми идва в повече.

Времето има памет, мълчанието беше деликатно. Оттук нататък, ако тези неща се повтарят, аз ще бъда първият, който ще апелирам най-накрая и доброто да покаже своите юмруци. Това е безпардонност и така не може.

Не може само злото да има юмруци. А на доброто юмруците са не, за да се отбранява, а за да побеждава. И никой да не си въобразява, че оттук нататък тая глупост ще бъде търпяна.

Всичко има своите нормални човешки граници. Или да си свиват сармите, или ще им бъдат свити сармите. Това не може да продължи. Белите ризки, костюмчетата и вратовръзките, които сложиха, влизайки в парламента и агресията им, не ги прави нито по-умни, нито по-красиви. Да слязат малко на земята.

Има проблеми, обществото страда има смърт заради COVID и тези проблеми трябва да се решават. Нали всички искаха да решат проблема с COVID.

Щом като лекарите, правителството и Бойко Борисов са бездарни и не знаят как да се справят, те нали знаеха как ще излекуват българския народ. Сега ги чакам да излекуват българския народ. Нали те щяха да оправят държавата. Сега ги чакам да оправят държавата, а не да се пърчат наляво и надясно.

Защото започвам все повече да вярвам, че няма такъв народ. И искам да попитам, когато Слави пееше, че депутатите са педерасти, днес те такива ли са. В песента има такъв текст: "депутат, депутат, ама педераст". Питам днешните депутати също ли са такива.

Затова малко по-леко, защото има много неща, които да се кажат. Това, че най-накрая мутрите си имат своя партия, може да се разкаже. Но днес проблемът е друг. Днес проблемът е, че хората чакат да се реши здравната криза, да им се реши проблемът с хляба, чакат да водят някакъв по-нормален живот. И да излезем от тежката криза. Това са проблемите.

А тези лигльовци, щом не могат да се оправят с нищо, да вървят там, откъдето са дошли. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА: Обещания за лесна печалба подмамват Везните, Козирозите жънат успехи САМО В ПИК! ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА: Обещания за лесна печалба подмамват Везните, Козирозите жънат успехи
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК! Парламентът се гърчи в тотален хаос - БСП напира за пенсиите, Мая Манолова атакува Борисов с компромати, юристката на Слави вдигна ръце (НА ЖИВО) ПЪРВО В ПИК! Парламентът се гърчи в тотален хаос - БСП напира за пенсиите, Мая Манолова атакува Борисов с компромати, юристката на Слави вдигна ръце (НА ЖИВО)
ново
Днес: 48
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това