Вежди Рашидов разгледа днес новата изложба на Красен Кралев

Акценти

Вежди Рашидов разгледа днес новата изложба на Красен Кралев

138876
на 04.07.2024
Вежди Рашидов разгледа днес новата изложба на Красен Кралев
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

„Неустоимо“- 6, открита миналата седмица в известната столична галерия „Нюанс“.

препоръчано

„Красен Кралев е едно приятно откритие, което много успешно се развива във времето“, отбеляза Рашидов  и допълни, че е удоволствие да наблюдава неговите цветни заигравки, които се удават на  малко художници. Заигравките в изкуството са много хубаво нещо – те изваждат детското в душата на твореца и тогава от картините лъха неподправеност, свобода и свежест.

Преди малко повече от година Красен Кралев  представи с успех третата си самостоятелно  изложба във вип  пространството на –арт галерия „Vejdi“ в София  и още тогава ценителите отбелязаха развитието на оригиналния му рисунък.

„Пожелавам на Красен да продължи да пътува в онова пространство, в което хората на изкуството бягат от реалната действителност. Затова понякога наричаме изкуството  най-красивата лъжа…“, сподели Вежди Рашидов.

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 юли - Близнаците да очакват повишение на заплатата, успехът няма да изостави Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 юли - Близнаците да очакват повишение на заплатата, успехът няма да изостави Скорпионите
ПИК TV x
Виктор Димчев със сензационен сценарий пред ПИК TV: Радев ще ни тласка от избори в избори до края на мандата си, когато ще ни се представи като спасителя (ВИДЕО) Виктор Димчев със сензационен сценарий пред ПИК TV: Радев ще ни тласка от избори в избори до края на мандата си, когато ще ни се представи като спасителя (ВИДЕО)
ново
Днес: 109
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК