Великобритания залага на млади мигранти от ЕС

ЕС

Великобритания залага на млади мигранти от ЕС

7098
на 05.08.2017
Великобритания залага на млади мигранти от ЕС
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Британските власти планират да издават двегодишни работни визи на мигранти от ЕС на възраст до 30 години, съобщава местният "Телеграф" като се позовава на независимия консултативен комитет по миграцията.

препоръчано

Според документа, експертите съветват британските власти да следват примера на Австралия, Нова Зеландия и Канада и да предоставят на мигранти на възраст от 18 до 30 години преференциален статут.

"За това има редица причини: младите мигранти имат пред себе си повече време, в което ще работят, затова е по-вероятно те да допринесат за доходите на държавата, освен това те по-успешно ще се интегрират", смятат британските експерти.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 6 октомври - успехът обръща гръб на Скорпионите, проблеми връхлитат Рибите САМО В ПИК! Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 6 октомври - успехът обръща гръб на Скорпионите, проблеми връхлитат Рибите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Колтуклиева хвана Биршен Ибрямова на къс пас след удобното интервю по бТВ. Жената на Джейхан се скри в палатката след абсурдни обяснения за 100-те бона подкуп (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Колтуклиева хвана Биршен Ибрямова на къс пас след удобното интервю по бТВ. Жената на Джейхан се скри в палатката след абсурдни обяснения за 100-те бона подкуп (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 67
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК