Вход
София
Времето в София 7 o C

Великотърновският университет минава изцяло на онлайн обучение

Великотърновският университет минава изцяло на онлайн обучение

на 26.10.2020
7299
0
Великотърновският университет минава изцяло на онлайн обучение
Автор: ПИК
26.10.2020
0
7299

Великотърновският университет „Св. св. Кирил и Методий“ минава изцяло на електронно обучение до 8 ноември.

Великотърновският университет открива 56-ата си академична учебна година

Великотърновският университет открива 56-ата си академична учебна година

Великотърновският университет „Св. св. Кирил и...

на 01.10.2019

Със заповед на ректора професор Христо Бонджолов мярката се въвежда и за филиала на университета във Враца и за Педагогическия колеж в Плевен.

Ето я и заповедта:

Заповед на проф. д-р Христо Бонджолов, ректор на Великотърновския университет „Св. св. Кирил и Методий“, във връзка с ограничаването на опасността от разпространение на COVID-19 (коронавирус) - 26 октомври 2020 г.

На основание чл. 19, ал. 2 от Правилника на Великотърновския университет „Св. св. Кирил и Методий“ и заповеди № РД-01-609 от 21.10.2020 г. и № РД-01-619 от 23.10.2020 г. на министъра на здравеопазването, както и във връзка с усложняване на епидемичната обстановка през текущия зимен семестър на учебната 2020-2021 година

НАРЕЖДАМ:

За периода от 27 октомври 2020 г. до 8 ноември 2020 г.:

1. Всички студенти и специализанти от Великотърновския университет, Филиала в гр. Враца и Педагогическия колеж в гр. Плевен да преминат към електронно обучение (с отдалечен достъп) чрез използването на MS Teams, Zoom, Google Meet и Webex при запазване на седмичното разписание.

2. Провеждането на изпитите да се осъществява електронно (с отдалечен достъп) съгласно изискванията на Правилника за организация и провеждане на електронно (с отдалечен достъп) обучение, полагане на изпити и видеоконферентна защита на дипломни работи във Великотърновския университет „Св. св. Кирил и Методий“, приет с решение на АС № 10/27.07.2020 г., като всеки преподавател своевременно публикува информация в електронната система Е-преподавател.

3. Преподавателите се задължават да обезпечат съответния хорариум по учебните дисциплини за зимния семестър на уч. 2020-2021 г. с електронни средства за обучението на студентите и специализантите съгласно Правилника, посочен в т. 2 от заповедта.

4. Процедурите за заемане на академични длъжности и публичните защити на дисертационни трудове да се провеждат онлайн.

5. Събитията, планирани в посочения период, да се провеждат в електронна среда, а ако това е невъзможно, да бъдат отложени.

6. Всички административни сгради на Великотърновския университет, на Филиала в гр. Враца и на Педагогическия колеж в гр. Плевен да продължат работа с установеното работно време при спазване на изискванията за физическа дистанция, хигиена на ръцете, дезинфекция и носене на защитни маски на лицето или шлемове.

 

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого имате доверие?
Общо гласували: 19101
архив

– А сега за какво ще пием - за здравето или за късмета? – Нека пием за късмета, щото ей го на - прасето си беше здраво, но нещо нямаше късмет....

x
ПИК TV ПРЕДСТАВЯ: Мегапроектът на българското правителство - ще караме ли по "Хемус" до Варна 50 години след старта на строителството (ЕКСКЛУЗИВЕН ФИЛМ)
x
АСТРОЛОГ: Денят е добър за начало на важни дела. Всичко, което се започне, ще има успех
x