Велико Минков след излязлата ДНК-проба: Детето ми расте в спокойна и весела среда

ЧАС ПИК

Велико Минков след излязлата ДНК-проба: Детето ми расте в спокойна и весела среда

87275
на 03.05.2024
Велико Минков след излязлата ДНК-проба: Детето ми расте в спокойна и весела среда
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Виждам детето си от около месец и нещо, грижат се добре за него във весела и спокойна среда, включва се и сестрата на убития Пейо. Това заяви Велико Минков пред бТВ. Бащинството му на по-малкото дете на уличената за убийство Габриела бе доказано с ДНК-експертиза.

препоръчано

Детето си расте спокойно, вика си, пее си, а майка му казваше, че има проблеми с ларинкса, няма никакви проблеми, посочи Минков.

Очаквам съгласие да бъда вписан в акта за раждане на детето и съдът да разгледа къде да живее детето, изтъкна той.

Ако майката се съпротивлява, предстои дълъг процес, може да се търкаляме с години на първа инстанция. Майката си има своите граждански и родителски права и това може да бави процеса, каза адвокатът на Велико.

Може съдът да постанови привременни мерки и Минков да упражнява родителските права по време на процеса. От съдията зависи, допълни той.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за първия ден на юли - денят носи изненади на Близнаците, Съдбата помага на Лъвовете САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за първия ден на юли - денят носи изненади на Близнаците, Съдбата помага на Лъвовете
ПИК TV x
Георги Харизанов пред ПИК TV: Правителство е възможно само с мандата на ГЕРБ - ако не мине, отиваме отново на избори (ВИДЕО) Георги Харизанов пред ПИК TV: Правителство е възможно само с мандата на ГЕРБ - ако не мине, отиваме отново на избори (ВИДЕО)
ново
Днес: 13
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК