Вход
София
Времето в София 0 o C

Велислава Дърева в унищожителен коментар срещу Нинова: #МачкайКорни! Нинова говори истината само с коня си

Велислава Дърева в унищожителен коментар срещу Нинова: #МачкайКорни! Нинова говори истината само с коня си

на 27.11.2019
322356
68
Велислава Дърева в унищожителен коментар срещу Нинова: #МачкайКорни! Нинова говори истината само с коня си

1. Парламентарен диалог, 22 ноември 2019 г.

К. Нинова: „Г-н Борисов не може да ми оспорва правото да му искам оставката, защото говоря от името на 1 млн. българи”.

Б. Борисов: „За разлика от Вас два пъти съм си давал оставката и съм напускал управлението и народът ме е връщал след това. Два пъти! А вие излъгахте този 1 млн., че ще си я подадете. След една седмица казахте: „Няма да си я дам”.

К. Нинова: „Излъгах не 1 млн. българи, а премиера Борисов и няколко бизнесмени в България, които искаха да ме отстранят като председател на партията. Искате ли поименно да Ви кажа с кого и как разговаряхте да ме смените от поста председател на БСП? Искате ли да Ви кажа колко пари хвърлихте в този процес? Не българските граждани, гласували за БСП, а Вас, уважаеми и няколко бизнесменикоито си знаят в какви разговори участваха за овладяването на БСП, останахте излъгани!”.

За пореден път Нинова подмята тези фрази. Напомням:

49 конгрес на БСП, трето заседание, 28 октомври 2017 г. Нинова говори за „външни сили”, които „са бъркали при нас с мръсни ръце”.

49 конгрес на БСП, пето заседание, 16 юни 2019 г. Нинова казва на „тези бизнесмени, които отвън се бъркат в партийните ни работи” - „Наиграхте се! Затворете си портфейлите!”.

И така:

За 2 години, 2 пъти от конгресната трибуна и веднъж от парламентарната, Нинова говори за „външни сили”, които „бъркали с мръсни ръце” в БСП; за „бизнесмени отвън” с дебели портфейли; за „едрия бизнес и някои от тях (те си знаят)”, които „наддават за главата ми”; и най-сетне – за Борисов, който хвърлил много пари на някои бизнесмени, за да я свалят от поста. Винаги и неизменно - с внушението за нечисти дела на „вътрешнопартийни лобита”.

Две години в обществото и в БСП висят следните въпроси:

Кои са „външните сили”? Чии са „мръсните ръце”?

Кои са „бизнесмените отвън”? Чии са портфейлите? Тези портфейли имат ли си имена?

Кои са бизнесмените, които „наддават за главата ми”?

Кои са бизнесмените, на които Борисов е хвърлил много пари, които Борисов е подкупвал и корумпирал - с какво и как?

Как се казват? Поименно.

Имат ли нещо общо с БСП и ако да – какво?

Имат ли нещо общо с ГЕРБ и ако да – какво?

Кога и къде тези бизнесмени са заговорничели с Борисов? Дата, час, място.

Каква информация има Нинова, ако изобщо има? Кой е източникът на информацията? Има ли свидетел и ако да – как се казва?

Изобщо – кои са тези злодеи? Тези подлеци? Тези гадове гадни? Тези мръсници? Тези отрепки? Тези подмолни типове? Тези подривни елементи?

Нинова е учила право и знае, че който отправя обвиненията, той ги доказва.

Докато Нинова не отговори на тези въпроси, трикратното твърдение за корупция, подкуп и заговор, подметнато от най-високата трибуна в държавата, не е нищо друго освен интрига, спекулация, инсинуация, блъф и рекет.

И още – когато партиен председател и депутат от опозицията съобщи публично, че премиерът е подкупвал и корумпирал бизнесмени, че е участвал пряко в заговор срещу същия партиен председател и депутат от опозицията, това е достатъчен повод главният прокурор да разпореди предварително разследване по случая.

2. Нинова заяви хладнокръвно „Излъгах”. От парламентарната трибуна! Ами тя не си била подавала оставката (то си беше ясно)! Тя се била шегувкала! Играйкала си! Забавлявала се! С Борисов и с някакви безименни портфейли и коварни завераджии!

Не! Не с Борисов се е шегувкала Нинова, нито с някакви анонимни бизнесмени. А с БСП!

„На кого ни оставяш, Корни!” – тези екзалтирани възгласи и режисирани вопли ехтяха под конгресния купол. В сърцераздиращ монолог Нинова изобразяваше ту Левски (който губи само себе си), ту Христос (който гони търговците от храма), ту сакрална жертва, за чиято глава наддават коварни олигарси, за да стигне (след мелодраматична пауза) до „Аз съм тук! Върнах се!”. Публиката – просълзена и благодарна. Аплодисменти! Това се нарича „игра с публиката”.

Ако някой делегат е вярвал, че участва в епична драма „Мисията за спасяването на Корни от мръсните лапи на шайка бандюги”, вече знае, че мисията е лъжа, драмата – измама, а той – злоупотребен като дете наивно от църковен хор. Знае го лично от Нинова. Официално.

БСП не е публика. БСП не е играчка. БСП не е инструмент за личните властови цели, амбиции и мераци на когото и да било.

Кога и къде Нинова говори истината? По конгреси и пленуми? Пред парламента? Пред медиите? Или Нинова говори истината само с коня си? Докато му дава захарче. Прочее, на лъжата краката са къси, дори когато е на кон.

Нинова е председател на НС на БСП с претенция да бъде пряко избран лидер. Недосегаем. Мята внушения от конгресната трибуна. И се хвали самодоволно от парламентарната трибуна, че е излъгала! Който лъже в едно, лъже във всичко. И всекиго.

Кой политик с претенции за лидер развява в Народното събрание вътрешнопартийните интриги, в които лично участва, лично е забъркал, лично дирижира и лично направлява, докато изобразява невинна жертва на зли сили и се прави на светата принципност и почтеност?

Кой политик с претенции за лидер влачи в Народното събрание своите вътрешнопартийни терзания? Този, който се страхува. Независимо от тържествуващата физиономия и неудържимо подхилкване.

Самопризнанието в лъжа от парламентарната трибуна е факт потресителен. И унизителен. За обществото. И за БСП.

3. Гледката на тържествуващата Нинова е още по-абсурдна и унизителна и поради това, че под нейното мъдро ръководство БСП постигна непостижимото - римейк на „случая Пеевски” и то – „3 в 1”: Гешев, Цацаров, Валери Симеонов.

Ни ръководството на БСП, ни представителите на БСП във ВСС – никой не гъкна и не шукна при избора на Гешев за главен прокурор. Барем да бяха дали едно морално рамо на президента! Ама не! Оставиха го сам в тая битка. Инак Нинова обича да се кичи с президента като с брошка.

Овластени персонажи от БСП сипят преизобилни комплименти за Цацаров. Сделката е очеизвадна: ГЕРБ + ДПС+ БСП = Гешев +Цацаров = недосегаемост за участниците в сделката. Недосегаемост за правосъдието! Кой, за Бога, играе с ГЕРБ? Кой се страхува от правосъдието? Охулените критици на Нинова или Нинова с нейните преторианци? Отговорът е очеизваден като сделката.

20 души гласуваха „за” Симеонов, понеже някой е разпоредил и този някой кюти по парламентарните кьошета. Последва смехотворна позиция на ПГ на БСП – че това било „ненужен акт на добра воля и грешка”; че ПГ действала институционално (!?); че ПГ демонстрирала демократизъм и благородство - „Вие, гадове, свалихте нашия любим Валери (Жаблянов), обаче ние, щот сме готини, избираме вашия Валери (Симеонов), ама той да си даде оставката!”.

Споменаването на Жаблянов в текстчето е лицемерие. Той беше свален като зам.председател на парламента заради едно изречение, брилянтно при това: „Народният съд е необходимо и неизбежно военновременно правосъдие”. Каква беше първата и най-искрена реакция на ИБ на БСП тогава? Че това е лично мнение, че не е съгласувано с ИБ, че ако би било съгласувано, нямало да мине, че това не е позицията на БСП и че Жаблянов трябва да бъде наказан! И „скандалното” изречение беше изтрито. Ако антифашизмът не е позиция на БСП, каква е позицията на БСП?! Сетнешната саморазправа на Нинова с Жаблянов е известна.

Заради умонепостижимия хеттрик в стил „Пеевски”, предупреждавам – когато една партия си прави тънки сметки, следват дебели последствия. Ако в една партия няма хора с критично мислене, няма кой да я предпази от грешни решения и действия. Точно тези хора са най-мразени.

4. Гледката на тържествуващата Нинова е още по-абсурдна и унизителна и поради това, че Нинова взе на всеоръжие целия спекулативен, инсинуативен, интригантски арсенал, иманентно присъщ на Борисов. Те са като близнаци. Нормално – в една колба са забъркани, в едно джакузи са заченати.

Такива хора лъжат, както дишат. Техните думи и действия са нечестни и измамни. Инсинуират, за да властват, да владеят обществото или част от него. Манипулират, за да експлоатират и подчиняват. Те са винаги невинни, виновен е някой друг. Приписват своите грешки и грехове на другите или на обстоятелства, провокирани или измислени от самите тях. Нямат чувство за срам, вина или съжаление.

Те не се интересуват от нищо и от никого, освен от себе си, от своите амбиции, от своята власт. С еднакъв успех може да станат и политически лидери, и шефове на престъпни групировки. С еднаква лекота днес говорят и вършат едно, утре – обратното; днес защитават една кауза, утре – противоположната, защото тяхната кауза са те самите.

Те нагласяват всяка история и сюжет (вкл. собствените си биографии!) според своя си моментен интерес. Притежават повърхностен чар и заблуждаващо обаяние. Те са чаровни и щедри, докато ви прелъстят. За тях съпричастието е показност, а хората – инструменти.Те експлоатират и най-близките си, и ги предават, ако се почувстват застрашени.

Те искат да владеят всяка ситуация. Обкръжават се със слабохарактерни, но амбициозни хора, лесни за подчинение и контрол. Вярват, че светът им е длъжен. Те са хищници. Те са вечната жертва.

Те не понасят забележки, критика – съвсем. Никога не приемат чуждото мнение, независимо и въпреки фактите и аргументите. Всяка критика е лъжа, всеки критик - враг, който трябва да бъде унизен и унищожен.

Те са неуморни завистници. Изпитват удоволствие да обезценяват и унижават другите. Не умеят да губят. Тяхното самочувствие е крехко. Те са несигурни и страхливи - знаят, че във всеки момент може да бъдат разобличени…

За повече подробности – учебниците по психология.

5. 20 години след 10 ноември мнозина българи усилено търсеха заместител на Тато. Намериха го – Баце.

10 години след възцаряването на Баце мнозина в БСП търсеха негово подобие. Намериха го – Кака.

Това ли е БСП?

Това ли са средствата на БСП?

Това ли е пътят на БСП към успеха?

Питам тези, които трета година се спотайват, умилкват, говорят, пишат и гласуват, както им е разпоредено. Щото ги е страх. Но не трепват от факта, че с живота на БСП се разпореждат Пилета, Дънки, Маймунки, Камили, куртизанки, държанки, кокетки, салфетки, флигорни, метрески, мутрески, мадам до мадам, челобитници и наемници, лакейченца и мракобесниченца, оперирани от елементарна порядъчност.

И тези, които не се трогват, нито тревожат, че ръководството подменя БСП като история, идеология, същност и ценности; че превръща БСП в някаква друга партия - нелява, несоциалистическа, недемократична, неевропейска, безидейна, безидеологична, безисторична, безпаметна, авторитарна, еднолична, диктаторска, националистическа, популистка и сталинистка; че БСП е тежко деинтелектуализирана и деидеологизирана; че в БСП властват истерия и реванш, разрушителни разделения, търсене на „врага с партиен билет”, брутален остракизъм, копнеж по силна ръка, овластяване на безличията и саморазправа с личностите, триумф на политическата неграмотност над политическата култура.

И тези, които не виждат и не чуват, защото не искат да видят и чуят, че за 2 години БСП три пъти губи избори, че изгуби гласовете на половин милион българи, че хората не вярват на БСП, не я припознават, обаче загубите не са загуби, а величави победи, и като така -Ave!

И тези, които наричат инакомислещите в БСП (цитирам, с извинение): „ренегати, предатели, продажници, плужеци, изроди, уроди, гнилоч, мърша, смрад, измет, ПЕСоглавци, пИдИраси, толерасти, еврогейци, джендъри, извратеняци, капути, копелета, паразити, плъхове, кучки, курви, политпроститутки, хрантутници, плашипутарници, фалшификатори, плювачи, лайнари, пачаври, идиоти, лъжци”…

И тези, които крещят хистерично (цитирам, с извинение): „Прочистване! Чистка! Вън! Разстрел! Бой по тиквите! Да сритаме опозиционни задници! Опозиционерите ще висят по дърветата! Направете си партия! Марш в кочината! Да ги наврем в кучи гъз! На всеки по един кол в гъза!”…

Цитирам тези образци на изящната фейсбукарска реторика не от любов към мръсноречието. Тези цитати са огледало. Ако апологетите и клакьорите на Нинова не се харесат в огледалото на техните собствени словоизвержения, повтарящи досущ стилистиката на Андрей Януариевич Вишински, проблемът не е мой.

Няма смисъл да им препоръчам есето на Йордан Радичков „За простотията”. Те не четат. Техният девиз е #МачкайКорни! Утре ще изтрезнеят. Утре, когато бъдат смачкани. Защото ще бъдат измамени, смачкани и прегазени. Утре. Да не ми се жалват!

Днес, обаче, след самопризнанията на Нинова в лъжа от висотата на парламентарния амвон, обществото и БСП очакват отговор на следните въпроси:

Кои са бизнесмените с мръсните ръце и дебелите портфейли?

Кои са бизнесмените, подкупвани и корумпирани от премиера?

Премиерът подкупвал ли е бизнесмени и политици?

Премиерът участвал ли е в заговор срещу опозиционен партиен председател и депутат?

Ще разпореди ли прокуратурата разследване по случая?

*Коментарът на Велислава Дърева е публикуван в "Поглед.инфо"

Сподели:
Напиши коментар »
(68)
1
които са против Нинова, моменталически стават любимци на клозетното сайтче ПИК!
2
Ама не ли е права, дори и Ламбо неиздържа срама заради крадливата Милиончева, и злобата на Нинова и Мая Костинбродска срещу България и народа ни, и това го довърши. Сега Нинова, ще използва и смъртта му за популистка пропаганда. Затова не вярвам на техните крокодилски сълзи.
3
знаем че са Тиквоча говори истината
4
Дърева Дърева вашата БСП е сбъркана от самото си начало така че въобще не впечатляваш никой ! Разтурете се и се опитайте да направите нещо ново съответстващо на сегашното време но с тия закърнели мозъци не вярвам !
5
Лош ден за Импексовата и тая от Дай България БСПдирастия, Бойко се завърна победоносно от Америка, Ламбо се спомина, Кучката Йо и взеха имонитета, И клепоухия Каун подписа указа за Гешев. Язък, че градските комунисти, водени от Пинокио, Гнома, Мая Костинбродска и Рада дълбоката, коленичеха и го лапаха на Кауня, а дано им се размине, но всички те с по горните бандити, ще се запътят към затвора, а Ламбо в Рая (той mък невярващ в него защото е комунист)!!
6
Dareva, teb kak te razoblichi Boiko vednaj, kak si hodila da iskash ne snam si kakvo. Ti ne ochakvashe da ti go kaje directno, nali. Ja se skrii, 4e si maskara! pravish se na nesto, koeto ne si. parvo s Jelu, posle s tozi, kakto ti e na kef! ne si nikakva opozicia
7
Познавам заклети комунисти,толкова комуняги,че задниците им са червени.Като чуят за курни,ходят в църква ,палят свещ и не гласуват за комунделите.обкръжението им ,също.
8
Другарят Дърева се изказа! Ха-ха-ха! Това обаче няма никакво значение за никого!
9
Корнелия нинова е кyрвa - политическа, физическа, и ВЬВ всичко
10
Корнелия нинова е кyрвa - политическа, физическа, и ВЬВ всичко
11
На лъжата краката са къси,за това Нинова и Йончева,заедно с Манолова си тътрузят гАзовете по асфалта на Борисов!Та тя БСП-ТВ си я създаде за препиране на капиталите! 80% от парите ги отделя в "специална" сметка - офшорка на Вирджините на баба Елена Страшната! Да не си помисли някой,че ги е приватизирала,неееее тя само се грижи за финансиите на БСП ЕООД на която е едноличен собственик! Никой няма право да направи ревизия на касата на БСП, те това си е Импексова далавера х 3.14 ! Наздраве другари с кисело мляко от баба Еленка!Добре си се изучила на номенклатурни номера от Костов,изрита всички,които те подкрепиха,на принципа:изтъка си платното,ритна кросното!Пази се Нинова от своите,за Бойко ти си полезна и се противник мечта,спаринг партньор от много лека категория!Истерията е лош съветник и ще ти изиграе много лоша шега...
12
Да не е луд да плаща на някой да бутат Корни.Много добре знае,че докато е на върха на БСП тя, той ще е обречен да е на власт.
13
АЗ НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА СЛЕДНОТО?!? БСП НАСЛЕДНИК НА БКП ЛИ Е??? АКО НЕ Е, ТОГАВА НЕТРЯБВА ДА СЕ ТРЕТИРА КАТО СТОЛЕТНИЦА, А КАТО ТЕПЪРВА ПРОХОЖДАЩА ПАРТИЯ ОТ КАПИТАЛИСТИ ,КОИТО ИМАТ ЛЯВ УКЛОН ..С ДВЕ ДУМИ НЕЩО КАТО ХЕМАФРОДИТ,КОЙТО НЕ ЗНАЕ ,ЧЕ Е ТАКЪВ!?!! АКО Е, ТОГАВА ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЗАБРАНЕНА ,КАТО ТЕРОРИСТИЧНАТА ОРГАНИЗАЦИЯ БКП ,ИЗПИЛА КРЪВТА НА СТОТИЦИ ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ, САМО ЗАЩОТО СА БИЛИ ДОБРЕ ОБРАЗОВАНИ И СА МИЛЕЕЛИ ЗА РОДИНАТА СИ!?! ЕЙ ТОВА СИ МИСЛЯ И СЕ ЗАМОРТОЗЯВАМ,ЗНАЧИ!!!
14
Плач на Дърева за БСП.....тази партия е най-ретроградната в България и хората го разбраха и никога вече няма да я поставят на власт!!! Запомнете го, госпожице Дърева, с Нинова или без нея, това ще ви е бъдещето в БСП!!!
15
Слагай страпоня и ма почвай !
16
Дърева говори правилни неща: няма идеология - всичко е бизнес. Борисов няма нужда да подкупва лица от БСП - самата Нинова му е много изгодна - тя сама разрушава една идея една партия. За мене - състоянието на БСП е трагично но сега поне се вижда че имат проблеми защото в блатото БСП на върха от 70 години стоят само лични интереси. Това прогонва обикновените българи които биха гласували за нея защото е "лява" демек "социално насочена" партия
17
Твърдението ,че ББ е давал пари за да се махне Нинова е изключително смешно !!! По скоро съм склонен да мисля ,че ББ е ДАВЛ пари ,само и само Нинова да продължава да е шеф на БСП (по голям враг на БСП-то от самата нея - няма)
18
Никога един обрулен човек от майката природа,не може да бъде толерантен към себеподобните си,колкото и да му се иска.Той търси кьошета в главата си,които го зареждат с отрицателна енергия,с която "залива" опонента си,особено ако той е от същия пол. 7-8 елементи от т. нар. вътрешна опозиция на председателя на БСП,ще се разпорят на длъж и на шир,да тичат като кьорави по удобните сайтове и редакции,да плюят,готови дори и на нещо по вече,за да бъдат забелязани.Бабо Вели,пази си здравето колкото го имаш,не си ври носът там,където не те искат.Съберете се всички дънери,белким излезе от вас нещо нормално,колкото и да сте изсъхнали.Не разделяйте българите,това говори лошо за всички вас,всички които останахте зад борда.
19
отговор на коментар
Голям плач,голям рев бе Дърева !Нинова била излъгала !Ха сега де !Ми другарко Дърева ,че има ли някой във вашата партия да не лъже !Вашата партия лъга,мачка,убива, без съд и присъда прати хиляди в концлагери , съсипа стотици човешки съдби !И в името на какво бе Дърева -в името на измамна илюзия !Вие и вашата партия даже нямахте смелостта да се се извините и поискате прошка от този народ тъпкан ,лъган и унижаван 45 години !Какво се възмущаваш от Нинова -ми тя прави точно това ,което правеха нейните предшественици от същата партия !Едно се моля -НИКОГА,ама НИКОГА да не идвате на власт!Иначе жална майка !
20
"ПУЛОВЕРЧЕТО" се появи,а КЪДЕ ли бе ,до сега? КОЙ ли се НУЖДАЕ от нейната "помощ"? КОЙ???????????????????????????????????????
21
придворния паж на Нинова жожето Александър Симов да излезе с блестяща убийствена статия срещу контрареволюционерката Дърева.
22
БългарскаСоциалнаПомия е лъгала още от създаванетоси когато открадна името на БСДРП.
23
БългарскаСоциалнаПомия е лъгала още от създаванетоси когато открадна името на БСДРП.
24
Поредното доказателство че никога не е късно човек да стане за резил а и старостта си показва подкрепата.. Докато има такива като дъревата и подръжниците и дето не искат да проумеят че от старите муцуни на хората им се повръща няма как да не се реве че Нинова иска ново поколение в партията да развива политиката и..
25
Ами, Дърева, забравила си дупката за 50 милиона, които Боко Тиквата хариза на свинаря, за да свали Нинова, ама не се получи, нали? Че Нинова ако не преметне толкова простата и неграмотна банкянска тиква, кого друг? И не е само свинаря, Дърево, не е само той! А ти, гледай по-често да се къпеш, че смърдиш от километри, а и дребната ти душица е по-грозна дори и от физиономията ти! Добре бе, Дърево, ти какво искаш, Нинова да търпи старци с по 6- 7 мандата като депутати, алкохолици и лакеи на герберастите, както по времето на правешкия говедар и масов убиец, когато ЦК-то му на БКП беше пълно с дъртаци от рода на Драгойчевата Цола, чийто шофьор се беше видял в чудо всеки ден да чисти и мие "Чайката" от ПИКнята и фекалиите й?! Това ли искаш? Искаш, ама няма!
26
НЕ МОЖЕ ДА СЕ УГОДИ НА ПИШЕЩИТЕ ТУКА. ДЪРВА Е ПРАВА ЗА ВСИЧКО. НАПИСАЛА Е ОНОВА, КОЕТО ВСИЧКИ ИСКАТ ДА ЗНАЯТ. ОНОВА, КОЕТО ИСКАТ ДА СЕ СЛУЧИ. И ПАК ПЛЮЯТ НЕГОДНИЦИТЕ! !! НА ТОВА МУ СЕ ВИКА ПРОСТАЩИНА.
27
Защо Дърева е толкова злобна? Май това е заявка за влизане в отбора на Беновска, Антон Тодоров, Харизанов, Гошко с дантелите,
28
Дьрева ,кьпиш ли се вече
29
НЕ МОЖЕ ДА СЕ УГОДИ НА ПИШЕЩИТЕ ТУКА. ДЪРЕВА Е ПРАВА ЗА ВСИЧКО. НАПИСАЛА Е ОНОВА, КОЕТО ВСИЧКИ ИСКАТ ДА ЗНАЯТ. ОНОВА, КОЕТО ИСКАТ ДА СЕ СЛУЧИ. И ПАК ПЛЮЯТ НЕГОДНИЦИТЕ! !! НА ТОВА МУ СЕ ВИКА ПРОСТАЩИНА.
30
Дърева е написала един тюрлю гювеч от факти и глупави внушения. Дърева, Жаблянов и Корнелия от Крушовица - трима души в една лодка без да се казва нищо за Руското посолство, руските другари, Путин, Решетников, Гюндяев, Малинов награден с орден Дружба. Защо така другарко Дърева? И ти нещо криеш, и ти нещо много лошо добре слъгваш! Ама нали бяхте 50 видни социалисти-комунисти вътрешна опозиция. После станахте 30 от които пък се подписали 20 и накрая в залата нямало никакъв ваш представител и Корнелия си гласувала решения каквито на нея са изгодни. Тя, Корнелия от Крушовица да не е някакъв Крали Марко, титанът Атлас който държи на раменете си цялата държава или някакво извънземно притежаващо всичкия ум на вселената и преодоляващо гравитацията? Не, не е. Нея я е избрал Решетников и вие въобще нямате думата, не можете гък да кажете. Можете да се правите на опозиция и да пишите пространни объркани обяснения, в които да забъркате всякакви събития, факти, изказвания, недомлъвки, лъжи и полуистини - т.е. социалистическа путинистка пропаганда и агитация. Вайкате се само за пред медиите. Зад Корнелия от Крушовица стоят Руското посолство, руските другари, Путин, Решетников, Гюндяев, Малинов награден с орден Дружба а вие сте презрени от тях фигури от миманса - артисти-журналисти, които в даденото представление наречено дейност на БСП изпълняват второстепенни, спомагателни роли в масови сцени без думи..
31
Борисов дори не и отговори на лъжата. Удобна му е тя - влачи бсп към дъното, на всеки умен българин му е ясно това, само не и на безмозъчните твари от сбирщината, наречена бсп. Като лъже, Нинова има вида, който е описала Велислава - ТЪРЖЕСТВУВАЩА физиономия и НЕУДЪРЖИМО ПОДХИЛКВАНЕ.
32
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
33
ТЯ НE ЯXА ЯРЕТА , ПРАСЕТА , КОЗИ И СЕГА МИНА НА ОЩИ ПО ГОЛЯМ ПОПУЛИЗЪМ СНИМА СЕ НА КОН ...КУПЕН СПЕЦИАЛНО ЗА ПРОПАГАНДА ...БОЛШЕВИЗЪМ МУ ВИКАМЕ ПО НАШИО КРАЙ КЪМ БУРГАС !
34
Дърева, ти пила ли си лекарствата? Как са Гергов и другите? Направи кавал на Сер/Гейчо!!!
35
АЛОУУУ....ТОЙ Е АКТЬОР МА КОРНЕЛОУУ....ЧИ КВО ОТ ТОВА ЧЕ Е ОТИШЪЛ В БСП ...НЕ ПРАВИ ЧЕСТ НА КОРНЕЛА ДА ОБОБЩАВА ЧЕ ДАНАИЛОВ Е САМО ЧОВЕКА НА БСП ...УЖАААССССССССССС......КАН СПЕКУЛИРА С МЪКАТА НА БЛИЗКИТЕ МУ ...ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ....ТО БИВА БИВА ..АМА ТВА НА НИЩО НЕ МЯСА
36
отговор на коментар
тиквочи сте вие и за това така наричате тези които мразите а само едни кухи тикви като вас може 10г. да храчат с/у човека който е избиран да ръководи държавата а вие си подсмърчайте и чакайте да се върне комунизЪмЪ тъпи селски дебили
37
Абе, Корни той да не е луд да иска да те махне. Ами,че откакто си ти и преди Станишко Герб нямат провл, освен ако те не си го изработят. Така,че ти си перфектна за този пост. Още няколко годинки и комунетата сами ще се разпуснат. Това е добре известно на Бойко, и това значи, че лъжеш за парите, които бил давал. Логиката го опровергава! Ти просто си рай за опонентите си.........
38
Добре си замислила писанието си другарко Дърева. Не се съмнявам в твоята принципна стерилност и те поздравявам, че я отстояваш, което трудно се отдава на повечето от пишещите твои братя и сестри. Споделям убийствената критика, отправена към др.Нинова, толкова мощна и звучна, че бих я оприличил на залп от "Катюша", но откровено на момементи ми става жал за нея / някога бях неин съпартиец/. Тя е удобна мишена, заслужаваща "отстрелване" и не си струва такова разхищение на муниции, такъв масиран "огън". До тук - добре, това си е ваша вътрешнопартийна работа, замервайте се с каквото си искате /имате доста богат арсенал/, самобичувайте се, правете заклинания. Но защо замесваш Борисов и го прекарваш в беззъбата си месомелачка успоредно с Нинова? Ами те не са замесени от едно и също тесто, нито пък твоят хитър напън да ги "замесиш" заедно, за да изглежда написаното от теб като литературен шедьовър, не се получава. С един куршум - два заека, завоалирано, коварно намерение, но прозрачно, прозрачно като брюкселска дантела. Нинова е жертва, но Борисов не можеш да уязвиш, дори с "литературните" си похвати, защото Нинова не е желана нито от партийните си другари, нито от мнозинството от българите, докато Борисов е едноличен здраво стъпил на краката си лидер на Герб и избиран от мнозинството няколко мандата като министър председател на Бългалия. За да управлява страната в т.ч. и подобни на теб, Нинова и т.н. Е ?
39
са верни в казаното, но от всичко следва очеизвадния извод: БСП е ненужна, сбъркана по рождение партия...Да твърдиш, както прави Дърева, че изказването на Жаблянов е "брилянтно" е очеизваден пример на комунистическа шизофрения! Защото именно чрез народния съд комунистие се разправиха с огромна част от българската интелигенция, предпиемачи и успели хора. За да сложат на ръководни места гегаджии с третокласно образование, които съсипаха държавата...Да не говорим за унизителното ни васалство пред Големия брат. А приравняването на ББ с Курнелия си е чиста проба опит да се омаскари всичко, което ни заобикаля. В този смисъл Дърева смехотворно се изживява като ментор, комуто са ясни всички тайни на този живот...Смешно и глупаво напъване. Не че ББ няма не малко "трески за дялане", но в сравнение с Курни е просто образец на порядъчност и безкористност...
40
на ББ в писанието Дърево е глупаво и издава най-малкото вопиющата неспособност на авторката да мери с един аршин. Добре, Нинова е заклеймена, смазана от унищожителна критика. Тя наистина води партията си към откровена гибел. Но дори и да си върл комунист (а Дърева си е баш такава!) не може да не оцениш, че ББ създаде за по-малко от две десетилетия партия от нищото, която бие БСП с повече от столетна история като маче у дувар...Че има международно признание, че е все пак избран от народа министър-председател. Повече от очеизвадно е, че БСП не може да излъчи лидер, който да поведе партията и да победи ББ. Няма читави кадри дори за европейските избори, та прибягна до двама от гражданска квота. С какви кадри се кани БСП да управлява тази държава? Та тя няма и една харизматична личност!!! Защо не се огледат и видят що за плужеци се кичат в първите й редици?
41
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
42
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
43
КОЙ СИ Я ИЗБРА? КОЙ Я СЛЕДВА ВЕЧЕ ТРЕТА ГОДИНА! КОЙ Я ДЪРЖИ ТАЗИ КОСТОВА ИЗДЪНКА?
44
Дърева, защо се опитваш с един коршум да отстрелваш два заека?!!! Кои са колбите и джакузитата, за които говориш? Общото и същевременно различното между тях е: някогашното членство на Б. Борисов в БКП/БСП и сегашното - на Нинова. И, ако ББ е бил член на вашата партия, обикновен член за да може да учи (както много такива, които принуждавахте по такива безумни начини), то Нинова е осъзнат член, който никога и никой не е принуждавал. И нещо повече - бивш приватизатор на нашето, народното богатство и избран от вас, Дърев, лидер на омразната ви лъжовна, крадлива и измамна партия, партията на създадените от вас олигарси, от които народът български няма никога да се отърве!!! И, въпреки вас и тях, "тиквата" ви побеждава с този народ и заради този народ се мъчи да изгражда разрушената и фалирана от вас България!!! Засрамете се, но всъщност вие нямате срам!!!
45
Ха, ха, ха, дежурното "естетче"от главанашкото порно-сайтче ПИК,харесващо много името ми и затова често го краде, в този "гениален "коментар 4 иска нещо да ни каже, ама влюбено в "чара"на тъмно-червената дрънкалница, всъщност се е объркало и нищо не ни казва! Не му се сърдя, защото това е нещо обичайно за него и нали хората казват за такива, че обема на съдържанието в мозъчната им кухина не е като онази работа,която ако се напъваш можеш и да я надуеш и да стане по-голяма!
46
отговор на коментар
Много добре и точно казано! Поздравления!
47
Браоооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо!!!!
48
НО АЗ МИСЛЯ, ЧЕ ОТСТРАНЯВАНЕТО НА ДРУГАРКАТА НИНОВА ОТ РЪКОВОДНИЯ И ПОСТ ЩЕ БЪДЕ ГОЛЯМА ГРЕШКА ЗА БЪЛГАРСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ. НИНОВА ТРЯБВА ДА ОСТАНЕ НАЧЕЛО НА ПРО-РУСКАТА КОЛОНИАЛНА ПАРТИЯ ДОКАТО ОКОНЧАТЕЛНО Я РАЗТУРИ. ЗАТОВА АЗ КАЗВАМ: ДА ЖИВЕЕ НИНОВА И ЧАКАМ С НЕТЪРПЕНИЕ ОТПАДАНЕТО НА РУСКИТЕ ШПИОНИ ОТ БЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИЧЕСКА СЦЕНА. българин
49
Коментарите''УНИЩОЖИТЕЛНИ'',критиките,не нам,кви''КУЧЕТАТА,ЛАЯТ''другарката Нинова си ръководиииииииииииииииииииииииииииииии,до края на света.
51
браво на дърева , браво
52
В чест на Борисов гръмнали 21 топовни салюта в САЩ !!! После Борисов казал : " Благодаря за оказаната чест, Доналд ! Когато дойдеш в България , ние можем да те посрещнем само с изстрел от черешовото топче на Боримечката ( ито , ако гръмне този път ) . Но пък , за да покажем , че те уважаваме , ще го извадя за малко от Корнелия Нинова и тя ще пръдне 21 пъти - ще видиш колко силно звучи !" Борисов уверил Тръмп, че е уредил Румен Радеф да направи едно "коремно" за поздрав към Тръмп. Парите за лоста щели да удържат от голямата заплата на Радеф , после.
53
Надяваме се да отговориш на повдигнатите в черно въпроси на ДЪРДЪРДЪРЕВА в "обозримо" бъдещо време- СЛЕД 40-те дни на "втория ти баща" ЛАМБО би трябвало да си се НАРЕВАЛА ?!
54
А вярно ли е че курни крадливата крушарска циганка се върти около магарето което язди с надеждата то да и го набие зверската в крадливия бесепарски гъз?
55
Освен че е долен куролапец е и дебилен лизач на разпраната миризлива шунда на своята водачка курни голямата куролапачка, която като млада игрива седесарка е лапала заради импекса на Костов мавърската паламарка и била изяла де що седесарски чеп видяла и след това преминала на рязани депесарски суджуци и всяка година на Бузлуджа целува тъпия си електорат със същия помиярски сурат
56
Спомена се и президента,а не бива.Той си е откровен глупак и негодник.Другари,Велислава е почтен човек,да се вслушаме в думите и.Колкото до Корни Биволицата,Тя ш ни остави без партия,ма кво и пука;
57
Тази мръсница Нинова освен да лъже и да плетете интриги,а пардон и да краде друго НЕМОЖЕ! Тази жена до каквото се докосне загива! Скоро ще загине и БСП! УРА! Но....докато не измрат всички отрочета на старата БКП,България няма да се оправи!!!
58
aryan-voice.blogspot.com
59
отговор на коментар
Убедена съм, че както ти, така и други, използвате главите си за декоративно приложение към зад@ника. Тиквоча си ти и до края на жалкото си съществуване, ще си останеш в тиквоча. Някакъв смръдльо се изказал. За мен е очудващо, когато ББ приключи с политиката, кого ще оплювате, жалки помияри. Той постигна много, но вие какво постигнахте? Че имате и наглостта да пишете обидни квалификации. Най-наглата, корумпирана и лъжлива приватизаторка К. ИМПЕКСОВА нищо старо не е забравила и нищо ново не е научила. Защо упорито мълчи за 2-та европейски гиганта ТЕХНОИМПЕКС и ТЕХНОИМПОРТЕКСПОРТ, за БУЛГАРТАБАК, за Летище София, за "ФРОНТИЕР", как разпореждаше за делата на В. ЗЛАТЕВ и ВАЛЬО ТОПЛОТО? Едно обаче определено поддържа от времето на Живков, диктатурата и изпразването на собствената си партийна каса. Човек без всякакъв морал, единственият уволнен зам. м-р за корупция. За съжаление, по тяхно време си приеха закон за давност относно фалитът, РАЗГРАБВАНЕТО и масовата приватизация чрез РМД-та. С една дума законът гласи "крадецът крал, дебитът си е отново дебил", ние сме защитени. В противен случай, съдбата на К. ИМПЕКСОВА, Р. ГЕЧЕВ, Г. ПЪРВАНОВ, Г. ГЕРГОВ, Р. ПЕТКОВ, В. ЛЕЧЕВА и мн.др., би била като на Е. МИЛИОНЧЕВА и Д. ИВАНЧЕВА. Но късопаметните са забравили миналото. Забравяш ли миналото от времето на СОЦА, няма как да имаш място в настоящето. Благодарение на соца и заемите+лихвите беше трудният преход. ТАЗИ ПАРТИЯ Е ПАРАЗИТЪТ В НС. Хвалебствия за тези, които фалираха, разграбиха и приватизираха държавата и обиждате този, който единствен работи в интерес на Б-Я. Жалки вечно искащи, мързеливи и мърморещи мижитурки. ТОВА ЗАБРАВИХТЕ, НО ОБИЖДАТЕ ТОЗИ, КОЙТО ПРЕНЕБРЕГНА ЛИЧНИЯТ СИ ЖИВОТ В ИМЕТО НА Б-Я. БЛАГОДАРЕНИЕ НА ББ, ДНЕС ВСИЧКИ ЕВРОПЕЙСКИ ДЪРЖСВИ ЗНАЯТ КЪДЕ СЕ НАМИРА Б-Я. През 2018г.бяхме домакин на ЕП. Никога не съм вярвала, че един ден тези личности ще посетят държавата ни. БИЛ КЛИНТЪН, СТ. СЕГАЛ, ЖАН КЛОД ВАН ДАМ и т.н. Ако не умеете да забелязвате и да се радвате на малките постижения, никога няма да забележите големите промени. ЖАЛКО ЗА ВАС. Какво ви остава, освен да избивате комплексите си в телефона?
60
ПИК, хубавото в цялата ваша мръсотия е това, че никой сериозен човек не ви е..ба..ва като медия.
61
Дърева е неузнаваема. Не мога да повярвам, че се е трудила върху такъв "разказ". Срамно е не да продадаш партийната си същност, а таланта си.
62
отговор на коментар
Браво
63
отговор на коментар
Какво добро възпитание имаш. Блестящ уличен речник, показващ, че не пръщиш от интелект. С една дума - мръсница. Не ли?
64
отговор на коментар
Хайде, хайде! Разочарован интересчия. Ясен си като бял ден. Да ти съчувства човек, ако се беше изказал нормално, а не с преднамереност.
65
Ама Дърева много плашипутарници се навъдиха у вашта партия ма .......
66
Следвай парите! А... къде са парите???
67
Смешен е Йеремивият плач на Дърдърева.Като плюе по Курми Що не се изака по въпроса и върху серГЕЯ,пияндето Мико и целата камарила от Герговци,Божиновци,Пирински и кой още хванеш Па да цепиш на задна и наред!Писна ни!Хулят Бойко,но това което той прави е най-доброто,бе изроди.Шом и Тръмпеца му казА Евалла кво да говорим!Баста камелуга!
68
Коментираният ТРОЛ № 3 е типичен пример за ЧЕРВЕНОТО ТРОЛЕНЕ- то се състои от обиди, епитети, псувни, закани, БАБИКЯН-изми, фейк-измислици и пр. Нека някой да посочи ПОНЕ ЕДИН КОМЕНТАР от очевидно пристрастен ЧЕРВЕН ТРОЛ- със солидни и безспорни "АРГУМЕНТИ и ФАКТИ", с ДОКУМЕНТИ и ДОКАЗАТЕЛСТВА, в /у които да са направени убедителни ИЗВОДИ за твърдяна ИСТИНА ?!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Според вас арестът на Нено Димов е:
Общо гласували: 2804
архив

Разтревожена жена влиза в полицията: 
- Току-що в тролея ми откраднаха всичките пари. 
- Как се случи? 
- Не разбрах. До мене стоеше симпатичен мъж и помислих, че има добри намерения. 
- Къде ви бяха парите? 
- В пазвата.

няма нови новини
Днес: 94
hot
най-четени новини в момента
сега
2691
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
САМО В ПИК TV! Грандиозен пир в Дубай: Христофорос Аманатидис-Таки привика армията си от България - ето защо...
x
ТИХИ УБИЙЦИ: Мухъл и плесени ни дебнат от храните
x