Велосипедист налетя на служители на Общинска охрана в Пловдив. Ето защо

Региони

Велосипедист налетя на служители на Общинска охрана в Пловдив. Ето защо

10557
на 04.06.2020
Велосипедист налетя на служители на Общинска охрана в Пловдив. Ето защо
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Скандал между колоездач и служители на Общинска полиция прерасна в схватка насред Главната пешеходна улица на Пловдив, съобщава „Трафикнюз”.

препоръчано

До разправията се стигнало, след като трима униформени спрели млад пловдивчанин. Причината била, че мъжът е нарушил забраната да се управляват велосипеди по пешеходната улица.

Колоездачът обаче реагирал бурно. Той обвинил униформените, че са нанесли щети по калника му. Между него и охранителите бързо избухнала разправия, която е прераснала и в размяна на удари.

Очевидец на скандала споделя, че младият мъж пръв е посегнал на общинските служители. На мястото бързо се събрала тълпа, а според хората тримата охранители нарушили правата на младежа.

"Колоездачът възпрепятства органите на реда и пръв тръгна на бой! Събраха се много хора, които тръгнаха на бой на униформените", разказва свидетелят.

На място е била извикана полиция.

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ВТОРНИК: Раците да се пазят от прибързаност, изгодни делови оферти за Козирозите ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ВТОРНИК: Раците да се пазят от прибързаност, изгодни делови оферти за Козирозите
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК! Страшно меле на Тракия - камион се обърна на платното, образува се километрична тапа (СНИМКИ/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК! Страшно меле на "Тракия" - камион се обърна на платното, образува се километрична тапа (СНИМКИ/ВИДЕО)
ново
Днес: 16
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК