ВЕНДЕТА! Залепиха с монтажна пяна вратата на автомобил в Пловдив (СНИМКИ)

ФОТОГАЛЕРИЯ

ВЕНДЕТА! Залепиха с монтажна пяна вратата на автомобил в Пловдив (СНИМКИ)

29503
на 25.10.2016
ВЕНДЕТА! Залепиха с монтажна пяна вратата на автомобил в Пловдив (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Пловдивски автомобил, паркиран в ЖР "Тракия", се оказа... залепен. И то не с какво да е, а с монтажна пяна. Двете (и единствени) врати на возилото са буквално закопчани със строителния материал, достатъчно плътно прилепнал към частите на колата. За всеки случай пяната е разнесена и по гумите на колата. Читател на "Трафик Нюз" засне картинката и я изпрати.

препоръчано

Все още не е ясно собственикът, или по-скоро собственичката (като имаме предвид обекта на отмъщението) дали вече е наясно със съдбата на костенурката си. Не е ясна и причината за тази твърде жестока и качествена вендета.

Едва ли болният мозък, който е сътворил това, е искал да създаде по-комфортен звуков фон, имайки предвид факта, че пяната е много добър изолатор на шума. Или пък го е направил, за да може на обекта на отмъщението му да му е по-топло - защото втвърдената пяна е отличен топлоизолационен материал.

Причината вероятно е доста по-различна... Предстои да я разберем.


Сподели:
Бомба x
Четири начина да се чувствате по-енергични през деня Четири начина да се чувствате по-енергични през деня
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Радев с първа публична поява от месец насам - мълчи за изборите и парламента (ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Радев с първа публична поява от месец насам - мълчи за изборите и парламента (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 51
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това