Венци Стефанов със закана към фенове на Славия

Футбол

Венци Стефанов със закана към фенове на Славия

15557
преди 5 часа
Венци Стефанов със закана към фенове на Славия
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Президентът на Славия Венци Стефанов коментира плакатите, които някои фенове на белите издигнаха срещу него, както и глобите заради техните действия по време на домакинските мачове.

препоръчано

Той заяви, че това не трябва да продължава и се закани да не бъдат допускани повече на стадиона в "Овча купел".
 
"Венци не е Славия. С моите колеги сме се постарали Славия да има някаква сигурност и независимост. И да хвърляш камъни и да вдигаш плакати - няма да продължава така. Имаме 10 000 лева глоба от последния мач - повече няма да го допусна това. Ако трябва, ще наема фирма да контролира неща. Даваме парите си за клуба. Славия има собственост, след нас Славия няма да е сираче, няма да го подхвърлят общини", заяви пред "Арена спорт" Стефанов.
 
Той взе отношение и по разногласията с треньора Златомир Загорчич. 
 
"Никога не съм правил аз селекцията. Преди две седмици той освободи Мартин Сораков. Думата за играчите е на треньора. Ако аз правя селекцията, ще има поне десет души от нашата школа. Само това може да ви говори, че аз не правя селекцията. Искам нашите деца да имаш шанс.

Миналата седмица играхме с отбор, който е дал на България големи футболисти, не видях българин там. Това ли искат да се случи със Славия? Не, моля ви се. В Славия има условия, заплати, всичко е точно. Нека всеки гледа работата си. Някой път чувам, че тревата не била хубава, два дни се беше развалила помпата... Поне досега не е имало треньор в Славия, който да се е оплаквал от базата или от условията на стадиона", каза още Венци Стефанов.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последната неделя на септември: Везните да не си губят времето с излишни срещи, Скорпионът да не атакува чужди територии САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последната неделя на септември: Везните да не си губят времето с излишни срещи, Скорпионът да не атакува чужди територии
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 75
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК