Венци Стефанов с прогноза: Бербатов ще бъде ошамарен на конгреса, хората не вярват на балалайки

Футбол

Венци Стефанов с прогноза: Бербатов ще бъде ошамарен на конгреса, хората не вярват на балалайки

11183
на 01.05.2021
Венци Стефанов с прогноза: Бербатов ще бъде ошамарен на конгреса, хората не вярват на балалайки
Автор:   ПИК

Членът на Изпълкома на БФС Венцеслав Стефанов предвижда разгром за Димитър Бербатов на конгреса. Според боса на Славия голмайстор №1 на националния отбор ще повтори фиаското на Любослав Пенев, който също имаше апетити да свали Борислав Михайлов от президентския пост.

препоръчано

"Бербатов ще бъде ошамарен на конгреса. Едва ли ще събере повече от 100 гласа. Хората не вярват на балалайки. Направете анкета между всички футболисти от 90-те години до днес, за да ви кажат искат ли Бербатов за президент. Безспорно БФС има нужда от промяна. Трябва Професионалната футболна лига да администрира първенството, а президентът да има повече представителни функции. Същото го каза и Бербатов, но след като го чу от мен. Мара Подробната. Не може човек, който не е дал един лев за футбола, да ме учи. Пишат се откровени лъжи. Какво е работил той освен футболист? Ние сме лоши хора, не обичаме истината. Мен затова ме мразят, но не ми пука", казва Стефанов пред "България Днес".

Той коментира и казуса с върнатата оставка от Борислав Михайлов на последния Изпълком. Според специалисти Михайлов не може да изпълнява функциите си, тъй като в Търговския регистър е вписан Михаил Касабов, а в устава на БФС не е написано, че ръководителят на централата може а оттегля оставката си. Според Стефанов Михайлов се е консултирал за хода си с когото трябва и едва ли решението му е детинска прищявка.

Президентът на Славия не вижда алтернатива на Борислав Михайлов в кандидатурата на Бербатов и неговия партньор Петър Величков. "Бербатов не е почерпил с 20 лева през живота си. Величков от осем години отговаря за спонсорството и рекламите в БФС. Ако намерите кой е довел да рекламира, ще си посипя главата с пепел", завършва белия бос.

Сподели:
Бомба x
Седем начина да преборите самотата Седем начина да преборите самотата
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Миро от Биг Брадър строял жилищен комплекс за милиони преди смъртта си САМО В ПИК TV: Миро от "Биг Брадър" строял жилищен комплекс за милиони преди смъртта си
ново
Днес: 40
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това