Верижна катастрофа блокира движението на "Хемус", образува се задръстване

Инциденти

Верижна катастрофа блокира движението на "Хемус", образува се задръстване

11710
преди 4 часа
Верижна катастрофа блокира движението на Хемус, образува се задръстване
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Тежка катастрофа на АМ "Хемус" блокира движението 17 км преди влизане в София. За пътния инцидент сигнализираха потребители на социалните мрежи. 

препоръчано

Според очевидци катастрофата е станала между лек автомобил, цистерна и камион. 

Към този момент няма данни за пострадали хора. От кадрите става ясно, че на място има екипи на "Пътна полиция", които регулират движението. Образувала се е колона от автомобили. 

От Агенция "Пътна инфраструктура" съобщиха, че: Временно движението по АМ "Хемус" в посока София, в района на виадукт "Елешница", се осъществява само в аварийната лента поради ПТП.​ Затворени за движение са активната и изпреварващата ленти. 

свързани новини

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми
ПИК TV x
УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО) УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО)
ново
Днес: 57
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК