Верижна катастрофа и пожар в тунел в Япония

ЧАС ПИК

Верижна катастрофа и пожар в тунел в Япония

5594
на 17.03.2016
Верижна катастрофа и пожар в тунел в Япония
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Най-малко 70 човека бяха евакуирани от тунел на магистрала, в който в резултат на голяма верижна катастрофа избухна пожар, съобщи тв каналът Ен Ейч Кей. Аварията е станала в района на град Хирошима. На показаните от телевизията кадри се вижда как от тунела излиза гъст пушек. По предварителни данни там са се сблъскали 10 автомобила и камион. Движението в двете посоки е спряно. За момента се знае за поне двама ранени. Преди входа на тунела, край пътя спасителите са направили импровизиран лагер, където има екипи на спешна помощ.

препоръчано

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците
ПИК TV x
КУЛТОВА ИСТОРИЯ! Борисов разказа какво му се е случило за първи път, докато чака в задръстването в София (ВИДЕО) КУЛТОВА ИСТОРИЯ! Борисов разказа какво му се е случило за първи път, докато чака в задръстването в София (ВИДЕО)
ново
Днес: 74
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК