ВЕРСИЯ: Футболни ултраси зад побоя над журналиста Слави Ангелов

Крими

ВЕРСИЯ: Футболни ултраси зад побоя над журналиста Слави Ангелов

53800
на 19.03.2020
ВЕРСИЯ: Футболни ултраси зад побоя над журналиста Слави Ангелов
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Зад побоя над журналиста Слави Ангелов стоят футболни ултраси на Левски. Това е една от версиите върху която работят разследващите. Причината е сходството между нанесеният му побой и този, който претърпя финансовия директор Цветан Вълчев. 

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

Припомняме, че Вълчев бе жестоко пребит почти до смърт пред паркинга на стадион „Георги Аспарухов". Лекарите тогава обявиха, че Вълчев е с опасност за живота с черепни и куп други травми. Състоянието му беше стабилизирано след няколко дни, но той имаше проблеми с дишането и дълго време беше в опасност. 

Слави Ангелов също беше причакан пред дома си и пребит с метални прътове, като ударите основно са били нанасяни върху главата му. За щастие той е в добро състояние и се възстановява. Полицията продължава разследването. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
Изловиха Асен Василев в голяма лъжа за агенция Митници (ВИДЕО) Изловиха Асен Василев в голяма лъжа за агенция "Митници" (ВИДЕО)
ново
Днес: 113
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК