Веселин Марешки: Следващият парламент ще е почти като този, управлението ще е стабилно

ЧАС ПИК

Веселин Марешки: Следващият парламент ще е почти като този, управлението ще е стабилно

542078
на 17.01.2021
Веселин Марешки: Следващият парламент ще е почти като този, управлението ще е стабилно
Автор:   ПИК

„Не е морално и правилно да се тръгне към кардинална промяна на изборните правила, това би отвратило още повече хората. Има група от хора под карантина, но не е сложно с мобилни урни да им се даде възможност да гласуват“. Това каза пред БНР лидерът на партия „Воля“ и зам.-председател на парламента Веселин Марешки. Той уточни, че още преди три години и половина от „Воля“ са предложили по време на изборите да има видеонаблюдение.

препоръчано

„И ДПС, и БСП са ни подкрепили. Президентът не. Нямаше дебат в обществото, а сега е точно обратното - постоянно се говори за това. Четири пъти сме внасяли това предложение. А сега вече няма време да се реагира. Електронното дистанционно гласуване е наше предложение, което също не беше прието, а сега се оказва, че този начин би бил полезен. Важните неща са честността на вота и масовото гласуване - едното става с видеонаблюдение, другото с електронно дистанционно гласуване... Готови сме да внесем предложението за видеонаблюдението“.

Марешки прогнозира: „Следващият парламент ще бъде почти като този и управлението ще бъде стабилно... Следизборно бихме направили коалиция с тези, които подкрепят нашите две основни точки - размазване на гръбнака на картела на горивата и справедливост в този бранш и безплатни лекарства за хората над 65-годишна възраст и за децата, които ходят на училище до 4-ти клас“.

Сподели:
Бомба x
6-те любими секс пози на мъжете 6-те любими секс пози на мъжете
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Бареков: Слави е част от мозъчния тръст на ДПС - зависи от Доган. Манолова след Костинброд беше подлога на ГЕРБ, Радев ще загуби изборите (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) САМО В ПИК TV: Бареков: Слави е част от мозъчния тръст на ДПС - зависи от Доган. Манолова след Костинброд беше подлога на ГЕРБ, Радев ще загуби изборите (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 5
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това