Веселин Маринов спази 25-годишна традиция

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Веселин Маринов спази 25-годишна традиция

29371
на 06.07.2020
Веселин Маринов спази 25-годишна традиция
Автор:   ПИК

Веселин Маринов не изневери на себе си и на 25-годишната си традиция в края на юли да стартира поредица от концерти.

препоръчано

"От 1995 година аз правя моите около 70 концерта всяка година. Всеки път тръгвам на турне като за последно, все едно предстои най-хубавото нещо. И затова с огромно нетърпение очаквам дните, в които ще отида спокойно на концертите, а хората отново ще седнат един до друг, ще викат, пеят и ще се забавляват", споделя Маринов.

"Ситуацията е много деликатна, но животът трябва да продължи. Колкото и да е трудно, всички заедно ще се справим", добави певецът.

Турнето на Веселин Маринов е озаглавено "Снимка от лятото", а първата среща с публиката ще бъде на 29 юли в Каварна. Всички концерти са с начален час 21:00, вход свободен, с изключение на тези в летните театри на Бургас и Варна.

Билети за тях могат да бъдат купени след 10 юли от касата на Драматичен театър "Адриана Будевска" в Бургас и във Варна - от касата на Летен театър, ДКС и Ticketportal.

Сподели:
Бомба x
Кето диетични опасности, за които трябва да знаете Кето диетични опасности, за които трябва да знаете
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Спипаха гаджето на Симона Загорова във финансови схеми - дъщерята на Глория пред раздяла с мачото САМО В ПИК TV: Спипаха гаджето на Симона Загорова във финансови схеми - дъщерята на Глория пред раздяла с мачото
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това