Вход
София
Времето в София 23 o C

Веско Маринов изумен пред ПИК за думите на премиера: Как може да ме намесват в политиката?! Но това е животът...

Веско Маринов изумен пред ПИК за думите на премиера: Как може да ме намесват в политиката?! Но това е животът...

на 31.05.2019
150252
45
Веско Маринов изумен пред ПИК за думите на премиера: Как може да ме намесват в политиката?! Но това е животът...
Автор: ПИК
31.05.2019
45
150252

Естрадната звезда Веселин Маринов остана изумен от намесването на името му в чиската в ГЕРБ, която предприе премиерът Бойко Борисов. Любимецът на няколко поколения българи и изпълнител на "Родната милиция ме пази" бе посочен от лидера на управляващата партия като една от причините за оттеглянето на Цветан Цветанов от всички ръководни постове в управляващата партия, тъй като не го е послушал как да проведе кампанията за изборите.

"Не искам повече Веско Маринов да ни пее по концертите", лаконично заяви Борисов на излизане от централата на партията, където се състоя заседание на Изпълнителната комисия.

Преди броени минути ПИК се свърза по телефона с Веселин Маринов, който не ни повярва, че е замесен в освобождането на Цветанов, с когото ги свързва дългогодишно приятелство. След дълго убеждаване, че това е истина и пълното му изумление, той заяви:

"Не мога да говоря по темата, не съм чул интервюто на премиера.

На работа съм в момента, имам среща. Не съм подготвен за такива неща, не съм чул нищо, какво е станало, какво не е...

Толкова съм далеч от всичко това!

Не се чувствам подготвен да коментирам, каквото и да било за оставки и такива неща.

Как може да ме намесят в такива неща, в политиката?! Но това е животът", заключи с тъга в гласа певецът.

Маринов и Цветанов за семейни приятели и през годините звездата участваше в редица мероприятия на ГЕРБ. Певецът не остана безучастен и около разразилия се мегаскандал "Апартамен гейт", около който стана ясно, че вторият човек в ГЕРБ се е сдобил с апартамент на много по-ниска от пазарната цена.

"Подкрепям Цветан Цветанов напълно! За пореден път показахме какво сме ние, българите... Когато един човек успява, враговете му стават много. Не просто знам, аз съм убеден, че Цветанов е невинен и не е сгрешил в нищо!", заяви тогава пред ПИК Маринов.

Сподели:
Напиши коментар »
(45)
1
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
2
ХИМН на МВР ! www.youtube.com/watch?v=ut6s45VaQBk Изпълнява Трио "АЙДУЦИ" - Цветан Цветанов, Станимир Флоров и Георги Грозданов ! ДА СЕ ЗНАЕ ! В МВР само К-ОПЕЛДАК ! В ДАНС само К-УРВОЛЯК ! ТРЕПИ МАМИЦАТА ИМ ЕНИЧАРСКА ! К-УРВИТЕ-Доносници от ДС,НСС и ДАНС първо се ИЗНАСИЛВАТ, след което се УБИВАТ ! К-ОПЕЛЕТАТА-Престъпници от ЦСБОП, НСБОП и ГДБОП Директно се УБИВАТ ! За Семействата на К-урвите от ДАНС и К-опелетата от ГДБОП е Безмислено да Споменавам, то е ЯСНО: ДО ДЕВЕТО КОЛЯНО ! Не ПРОСТ(о) МИЛИЦИОНЕР а ПАЗАРДЖИШКИ МИЛИЦИОНЕР ! По-Тъпо ЖИВОТНО от МИЛИЦИОНЕРА Това е Само ПАЗАРДЖИШКИЯ МИЛИЦИОНЕР ! Ако се Чудиш Кое ГОВЕДО да Убиеш, ТРЕПИ Пазарджишки МИЛИЦИОНЕР и Няма да Сгрешиш ! МЪРША, ИЗРОД, ИЗМЕТ, УТАЙКА, БОКЛУК, ГАД, СУРОГАТ, ДЕГЕНЕРАТ, ПОДЧОВЕК, С ЕДНА ДУМА МИЛИЦИОНЕР, С ДВЕ ДУМИ ПАЗАРДЖИШКИ МИЛИЦИОНЕР. КАЗАХ ! www.bulgarya.ga/police.html
3
Heдялко, ти си kypволяк! Когато гръмна асансьорът на Пъпeшa, тук всички, начело с теб, дyшо пpoдажна, пишехте, че това е мероприятие и ме всичко с апартаментите на Цветанов е чисто - бил си платил... Сега, когато го изритаха, изведнъж апартаментът стана "много по-ниска от пазарната цена". Предай поздрави и на баба Ивa Миризлива и на Mангаcapкова! А, да не забравя, и на татко ти - комунистическия храненик.
4
След като БСП бе напуснато от Мишо Шамара,след като и Славуца ритна Нинова,има място за Веско,Нинова ще го приеме като победа!Все е нещо за Нинова,огризките от ГЕРБ са за предпочитане,пред нищото и тишината на затворническата килия!
5
Няма какво да се чудиш Веско. Сега ще ни пеят Ивана, Стояна, Анелия, Азис и имаше две не им знам имената къде пееха една чалга " генерале мой.... "и тем подобни. Ние си обичаме чалгата.Нали помниш: "И аз съм прост и Вие сте прости..."
6
И ТОЯ СЕ ОБЛАЖИ ОТ ПРЕДИЗБОРНИТЕ КОНЦЕРТИ! РОГОНОСЕЦ!
7
Най-после изплува злобата бойкова. Не вярвам, че досега не е знаел за далаверите цветанови. Ама чак когато най-после и най-накрая изплуваха най- отгоре, взе, че се отрече. като онзи, от библията.
8
Картинката се изяснява.Това си е пеерастка свада.Тиквата е хванал Цвък и Веско на калъп и е побеснял.Двата варианта са били или Тиквата или Веско.Цвък е предложил трети-и с двамата да си го лага.Натам края го знаем всички.
9
как може първата ти булка , певецо , и с какво образование и качества , да е изтипосана на сладка службица в Президентството още от Пастиркино време ? Дъщеря ти в МВР , за което самия ти каза , че е с помощ от другаря ти ! Сега "обиден" го даваш , че те свързвали с политиката ?! Не така !!!
10
Плаши избирателите, не смеят да гласуват.
11
ГЕРБ. Сега остава да си отиде и задника!8
12
За напред двамата първи ББ и ЦЦ ще бъдат непримири "приятели ", като Ердо и Фето...Ще се дебнат навсякъде.. Пазете се от Близнаци---Тръмп, Радев, Цар Симеон, ББ.....и моята тъща..
13
Естествено,че Борисов е бесен, защото Цветанов е дал пари партийни на Веско Маринов да пее за ГЕРБ, без хората да искат, и така са прибрали милиони двамката и са си ги делнали, това стана ясно от изявление на Бойко Борисов
14
Хахаха, ТИКВАТА и ПЪПЕША наритаха селяка от Полски Тръмбеш, като мръсно куче.....хахахахаха.....EБATИ ПОМИЯРИТЕ.......хахахаха.....
15
Винаги съм ненавиждал лица занимаващи се с изкуство, които се сближават с властниците и им стават като придворни шутове. Може Веско да е свестен човек, но да си добър приятел с такъв примат като Цвъко показва едно, властта на Цвък му е била удобна и ползотворна. От години ненавиждам онова измислено артистче Милото, което за да стане директор на Сатиричния театър, сложи на стената зад него два портрета на Батко Буби. Батко ги видя и веднага го назначи. Смешници, уж мъже а са само едни малки мишоци.
16
Ха, ха, ха, него политиката го намеси и да спре да говори повече ,за да не стане по-смешен, защото не чул, не видял, не разбрал ,ама гушнал хонорарите!
17
Да ме пази Бог от приятели , от враговете си сам ще се пазя !
18
ТИКВАТА ЩЕ ГУШНЕ ДЪРВОТО БЕЗ ЦВЕТАНОВ ГЕРБ Е УМРЯЛА. ПО ЗАПОВЕД НА АЗИАТЦИТЕ ТИКВАТА СЕ ОТРЕЧЕ ОТ ЦВЕТАНОВ.
19
Най-после ! Какво ОБЛЕКЧЕНИЕ !
20
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
21
ПИК, чисТка се пише с Т, не е чиска!
22
...да не се учудва, че го замесват с политика, защото всички знаем че беше свързан! И Борисов не казва че има нещо против него , а има против цялата кампания да бъде свързвана само, и единствено с него!
23
Тролчета, ББ пак ще Ви разочарова скоро с НОВА ИЗНЕНАДА!?!?!?
24
Никога не сме имали 120 милиарда брутен продукт, 70 млрд депозити, 44 млрд бюджет, 50 млрд резерв, 30 млрд фондове бе ЛЬОЛЬОВЦИ ! Никога не сме строили по ТРИ МАГИСТРАЛИ ЕДНОВРЕМЕННО и не сме откривали всеки ден по някой завод на някоя световна марка ! Никога не е имало такава тъпканица по супермаркети и по границите през уикенда пък и не само ! Никога не е имало по 100 000 ОБЯВИ ЗА РАБОТА ! Никога не сме имали 15 % ръст на експорта и ПОЛОЖИТЕЛНО САЛДО с Германия и САЩ ! Никога не сме имали ЛИДЕР, който печели свободни и демократични избори ЕДИНАЙСЕТ ПЪТИ, на когото стават на крака и го прегръщат в Европейския Парламент, докато Рендето седи в ъгъла с чистачката ! Некой нещо да каже ?
25
Не може всички , които пишат тук , да са завършили и прогимназия и да знаят , че се пише чисТка ! Някой от пишештите тук са по проЗти и пишат както си знаят. Важното е , че се разбира !
26
някой пишат пишеЩите , което също е съмнително.
27
Че ти сам се навря там бе! Защо се правиш на ударен с мокър парцал?
28
BOIKO , SHTE USPEESH LI DA SE PREBORISH ?! TVARDE MNOGO SA OTKRITITE VRAGOVE I ..PRIATELITE ""....
29
BOIKO , SHTE USPEESH LI DA SE PREBORISH ?! TVARDE MNOGO SA OTKRITITE VRAGOVE I ..PRIATELITE ""....
30
Харесвам Веско Маринов!!! Той пее чудесно . А какво стана с бащата на Тита Гъзилата. Или той може да си продава пенсии докле и жив, щото тя е близка на Бойко.
31
Борисов много харесвал Тита Гъзелата и Гери Никол Яката зупара , щерки на видни корупционери на ГЕРБ. Тези двете бащите им са ги пуснали на лидера още непълнолетни , за да ги остави Той да крадат на воля. Да зобат подкупи и лапат тлъсти обществени поръчки. Какво падение.
32
Безнадежден случай си! Нищо и никой не може да ти помогне - нито на 4 км нито в Курило.
33
Простакът не харесва ли вече цецовия бард ? Или си спомни , че е пял преди време и за БСП ? Опа , то май че и самият ни премиер е бил член на компартията. Какво удивително съвпадение. Явно се почиства от миналото си , макар това да е невъзможно. Започна да става интересно. Кой ли ще е следващия , който ще бъде поразен от гнева и мъстта на бог Бойко ?
34
отговор на коментар
Сега ще му пеят Екстра Нина и Никол-песента "Тройна коалиция"!
35
До 24 Къде е това богатство? Шото пенсионерите нещо него виждат!Или да ти изредя поименно къде е.
36
Това потило ни забавлява с хамелеонщината си от години! То не бе БКП/БСП, СДС,НДСВ, за да хукне с физкултурника в последните десет години. Сега след края на гуруто му, освен да започне отначало... Da capo al fine...
37
ВСИЧКИ ЕВРО ДЕПУТАТИ НА ГЕРБ СА ПРОИЗВОДНИ НА МАГАРЕТАТА --- СЪГЛАСНО ИЗЯВАТА НА ТЕХНИЯ ЛИДЕР. БЪЛГАРИ ОСЪЗНАВАТЕ ЛИ КАКВИ ЛИЧНОСТИ СА НА ВЪРХА НА ПОЛИТИКАТА.
38
Не се напъвай със изводите, иска се и малко капацитет! "Можел да назначи" , но тези които си назначава са от най-подготвените! Докато една водачка на листа с гордост се наричаше..."Кучка"!
39
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
40
ФАНИ ВЕСКО И УДАРИ ЦЕЦО.ФАНИ ЦЕЦО И ГО НАХУЛИ НА БОЙЧЕ.ПЪЛНИ БОКЛУЦИ СА ТЕЗИ ТРИМАТА ,ДЕПМ.
41
Червените тролове се активизират преди окончателното си отпътуване при чукчетата които с нетърпение очакват гейските им задници
42
иронията на Борисов?
43
До това се стига , когато сменяш вяра , идеали и морал срещу пари............може би ! Първо беше верен певец на БСП , а после направи салто и кацна на цветния ГЕРБер. Кога е бил искрен и честен ? Все пак пред Веско има вариант. Все още не е пял за ДПС или Марешки , например ! Парите не миришат. Стига да не го правиш по убеждение разбира се ! Не е добра атестация да си се вричал и на комунисти и на бойковци !
44
vesko kaji kolko toaletna hartia ti triabva,mrasnik nekadaren.znam 4e 6te ima zenzura,zabravi kogato zahlebva6e ot bsp.pomiar.
45
ve4no vliubenia glupak.vsiaka kazva ti go vzemi.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кого ще подкрепите за кмет на София?
Общо гласували: 11475
архив

Говорят си двама: - Представи си, днес работих две смени. - Защо?? - Без да исках съм задрямал, а никой не ме разбуди.

 

няма нови новини
Днес: 195
hot
най-четени новини в момента
сега
4141
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
Изборите стартират: Първите камиони с бюлетини тръгнаха
x
Под знака на тези 6 зодии се раждат перфектните лидери
x