Вече сме ядрена мишена! Митов, докога да помагаме на Зеленски - до взаимното ни изтребление ли?

КОМЕНТАРИ

Вече сме ядрена мишена! Митов, докога да помагаме на Зеленски - до взаимното ни изтребление ли?

297776
на 27.05.2024
Вече сме ядрена мишена! Митов, докога да помагаме на Зеленски - до взаимното ни изтребление ли?

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Команден център (щаб) на НАТО на наша територия ни превръща дефинитивно в ядрена мишена.

Да се знае за какво ни готвят!

Да се знае и че с черноморската курортна идилия е свършено - пристанищата и плажовете ни вече са таргетирани от Кремъл. Но, уви, не като туристическа дестинация, както бе доскоро...Радиоактивна пепел вместо пясък и платноходки, как ви се струва?

Ако имахме гражданско общество с нормален разсъдък, всички загрижени за семействата си българи трябваше да обкръжат тъй наречената "Парламентарна асамблея на НАТО" в София и да протестират. Вместо да попържат мързеливо зад клавиатурите.

Властта сега предизборно се оправдава, че нямало планове да пращаме войски на фронта.

Че защо да ги пращаме? Те войските и бомбите сами ще дойдат при нас, след като се подлагаме като стратегическа цел.

Който има очи, да види. Който има мозък, да помисли. Сглобката ни вкарва във война неформално, въпрос на малко време е да стане номинално.

Няма по-висша ценност от човешкия живот, няма по-значимо обществено благо от мира. Лакеите на посолството превърнаха "пацифизъм" в мръсна дума и това е тежко престъпление. Лакеите на посолството си имат имена - Бойко Борисов, Делян Пеевски, Кирил Петков, Христо Иванов, Атанас Атанасов и всички, които им съучастват и гласуват за тях.

Останалите високо и ясно трябва да изкрещят: Искаме преговори, мир, край на безумното братоубийство, край на инвестициите в смъртта!

Надявам се НАТО да подкрепя Украйна до победата й, изтърсил розовият комсомолец от ГЕРБ Даниел Митов, чиято единствена заслуга е, че някога си е работил в един офис с Антъни Блинкен; на това дължи кариерното си развитие в партията на Борисов.

Победата на Украйна?! Тоя дава ли си сметка какви ги дърдори? Режимът на Зеленски е напълно наведен по всички направления на фронта и това се признава от авторитетни западни медии. Путин просто капризничи и им дава отсрочка. Как и кога точно ще бъде постигната тази "победа на Украйна"? Докога и на каква цена трябва да въоръжаваме Зеленски - до взаимното ни изтребление ли?

Зависимостите на партийните лидери се превръщат в гаранция за национална катастрофа. За пореден път в историята ни. При Хитлер поне си върнахме за кратко Беломорието, Добруджа и Македония. А сега - хем надевени доземи, хем откъм е*аната страна, хем продаваме Македония! Няма по-клети времена. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! Военен прокурор проговори докъде стигна разследването на катастрофата с Кирил Петков край Аксаково: Лидерът на Промяната и Найо Тицин са разпитани, очакват се резултатите от комплексна експертиза (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV! Военен прокурор проговори докъде стигна разследването на катастрофата с Кирил Петков край Аксаково: Лидерът на "Промяната" и Найо Тицин са разпитани, очакват се резултатите от комплексна експертиза (ВИДЕО)
ново
Днес: 8
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК