Вход
София
Времето в София 10 o C

Вещерски Орден прави кървави магии на Витоша

Вещерски Орден прави кървави магии на Витоша

На 20 март уиканитe изпълняват ритуали за любов и мъст
на 21.03.2016
17878
3
Вещерски Орден прави кървави магии на Витоша
Автор: ПИК
21.03.2016
3
17878

Ритуал за катерене или прегръщане на дървета е най-новата мода в магическите практики за любов, благоденствие, както и за изцеление на душата и тялото. По нашите ширини той ще бъде изпълнен от тайно общество от вещици, които ще се събират над София навръх най-мистичния момент - пролетното равноденствие.

По нашите ширини астрономическото събитие ще настъпи на 20 март, в 6:30 сутринта. Точно по това време тайно общество на привърженичките на западното магическо движение Уика ще се качат на Витоша, за да играят самодивски танц и да правят заклинания за любов, здраве или отмъщение. Емилия Т. разкри, че членува в ръководството на тайния окултен орден от три години. Младата дама не издаде къде точно се събират и какви ги вършат, но се закле, че не вредят никому.

 

Клонът майка

 

„В София има две такива организации, аз членувам в едната, а клонът майка ни е в Англия“, обясни Танева.

По нейната информация за равноденствието се очаквали да пристигнат у нас около двайсетина западни вещици от Великобритания, Франция и Канада. Те имали някаква магическа дарба по рождение, а заедно с посестримите си в България ги обединявала страстта да правят заклинания с помощта на природните сили.

На 20 март, заедно с около 15 човека от българската група, преди изгрев-слънце посветените ще се събраха на една точно определена поляна на Витоша, която се пази в строга секретност. Според догадки тук и там се намирала недалеч от местността Копитото.

Танева обясни, че пролетното равноденствие е изключително сакрална дата, която се използва по цял свят от най-посветените в магическите практики хора.

„Ние правим едно заклинание, което не мога да ви издам, но ритуалът се състои в следното. Всяка от нас намира едно дърво. Омотава стъблото му с въже, което е стояло 21 дни в розова вода. Точно в момента, в който денят и нощта се изравняват, обкрачваме дървото, стъпвайки по въжето, и изричаме заклинание, което се предава в Ордена ни още от времената на друидите“, разказа удивителни неща столичанката.

 

Заземяване

 

Тя поясни, че с този акт се цели заземяване на някакви невидими енергии от Космоса към ядрото на планетата. А дърветата, като мистични медиатори между небето и земята, правели тази връзка мълниеносно.

„Този процес ни помага да се пречистим от някакви лошотии, които са ни се полепили по аурата. Няма да издам тайна, като кажа, че всеки, който прави или разваля магия, получава рикошет от злото и по себе си. Идната неделя ние се пречистваме и в същото време добиваме нови сили, с които да правим своите добри магии“, разкри Емилия само пред „Мистериите”.

Столичанката сама се убедила в силата на равноденствието миналата година, когато била допусната да прави дендроритуала за сефте. Споделя, че след него добила невероятни способности да подобрява живота на хората и своя. На нея й направило впечатление още, че тогава някои от чужденките били накисвали въжето, но не в цветя или билки, а в човешка кръв. На въпрос чия е тя, една британка й отговорила, че е нейната собствена. Това била саможертва, която се оценявала високо от духовете - помощници.

 

За езичество на квадратдуховете на природата и колко човека чакат за членство може да прочетете в Retro.bg

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Към кого изпитвате най-силно доверие?
Общо гласували: 29078
архив

На един магазин за хранителни стоки пише "Давате ни половин кг по 20 стотинки - ние ви даваме един кг каквото пожелаете!"
Един старец влязъл в магазина и казал:
- Ето, давам ви половин кг по 20 стотинки, вие ми дайте един кг по 20 стотинки.

няма нови новини
Днес: 47
hot
най-четени новини в момента
сега
3223
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Десислава Танева обяснява за Ку-треската и измирането на пчелите в Плевенско - гледайте НА ЖИВО
x
САМО В ПИК: Топ астроложката Алена с пълен хороскоп - успехи за Близнаците в последния работен ден, Скорпионите пълнят джобовете
x