Взривиха апартамент в Ново Делчево

Инциденти

Взривиха апартамент в Ново Делчево

12007
на 12.05.2019
Взривиха апартамент в Ново Делчево
Автор:   ПИК

Мощен взрив е събудил в ранните часове днес санданското село Ново Делчево, съобщава „Булнюз”

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

Според информацията, е бил взривен и подпален стоматологичния кабинет на семейство зъболекари от Македония.

Уточнява се, че инцидентът е станал малко след 03:00 часа. Съседи чули гръм, а след това видели огън в кабинета. Тухли, прозорци, стъкла хвърчали навсякъде.

Семейството работи в селото повече от 5 години, доведени от известен местен магистрат, с когото били приятели. Живеят под наем в Сандански.

Подобно нещо селото не помни, казват хората видели в какво е превърнат кабинета.

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО) Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 143
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК