"Взривяващи" записи провалят шансовете на Анджелина Джоли да получи попечителството над децата

ГАЛЕРИЯ ШОУ

"Взривяващи" записи провалят шансовете на Анджелина Джоли да получи попечителството над децата

31902
на 11.11.2016
Взривяващи записи провалят шансовете  на Анджелина Джоли да получи попечителството над децата
Автор:   ПИК

„Взривяващи” аудио записи на Анджелина Джоли, най-вероятно могат да провалят шансовете ѝ да получи пълно попечителство върху шестте ѝ деца. По информация на вестник  „Сън”, въпросните записи могат доста сериозно да изложат звездата, докато тя твърди, че ще успее да докаже, че Брад наистина е удрял едно от децата им. По-рано агенцията за закрила на децата в САЩ обяви, че актьорът не е посягал на децата си.

препоръчано

Източник каза пред изданието: „Смятаме, че въпросните аудиозаписи наистина съществуват. Те ще са истински динамит срещу Джоли, ако бъдат представени на обществото. Никой не иска да играе мръсно, но Анджелина и екипът ѝ са готови да отидат до ада и обратно, за да дискредитират Брад и да не му позволят да получи попечителство върху децата”. „Да, на самолета е имало спор между него и Мадокс, но нищо повече. Не е имало посегателство”.

Екип на „Дейли Мейл-онлайн” се свърза с говорители на Джоли и Пит за коментари. Засега обаче такива няма. Новината идва, след като стана ясно, че Анджелина се готви за люта битка в съда с Брад за попечителството върху децата.

 

Сподели:
Бомба x
Четири начина да се чувствате по-енергични през деня Четири начина да се чувствате по-енергични през деня
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Радев с първа публична поява от месец насам - мълчи за изборите и парламента (ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Радев с първа публична поява от месец насам - мълчи за изборите и парламента (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 51
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това