ВЗРИВЯВАЩО В ПИК: ЕТО ОПОРКИТЕ НА ППДБ, спуснати до телевизии и коментатори, за да отбият удара на Гела. Съгласувано е с ГЕРБ. "Атакуват ни Чорапа, Каскета,Путин и Копейкин. Искат имунитета на Бойко". Най-важно им е спешно да бутнат Гешев

Епицентър

ВЗРИВЯВАЩО В ПИК: ЕТО ОПОРКИТЕ НА ППДБ, спуснати до телевизии и коментатори, за да отбият удара на Гела. Съгласувано е с ГЕРБ. "Атакуват ни Чорапа, Каскета,Путин и Копейкин. Искат имунитета на Бойко". Най-важно им е спешно да бутнат Гешев

283362
на 27.05.2023
ВЗРИВЯВАЩО В ПИК: ЕТО ОПОРКИТЕ НА ППДБ, спуснати до телевизии и коментатори, за да отбият удара на Гела. Съгласувано е с ГЕРБ. Атакуват ни Чорапа, Каскета,Путин и Копейкин. Искат имунитета на Бойко. Най-важно им е спешно да бутнат Гешев

Последвайте ни в Google News Showcase

Получих от мои източници в ППДБ опорките, спуснати на медиите им и съгласувани с ГЕРБ, за да се отвърне на удара:

препоръчано

1. Боклук - ренегат дава брифинг с незаконен запис.

2. БСП веднага напусна парламента - за да не гласува закона АнтиГешев. Трябва да се внушава, че Нинова играе с Главния.

3. Възраждане дава на Гешев записа на Гела с участниците в ОПГ-то - тоест, бъдещите участници в кабинета ГЕРБ - ППДБ. Да се внушава, че и Копейкин участва в играта.

4. Чорапа координира атаката през службите. "Чорапа" е Радев, разбира се.

5. ДАНС назначава охрана на предателя Руди Гела.

6. Сега чакаме Каскета да поиска имунитетите на Бойко, Киро и другите от ПП.
Квинтесенцията - всички кремълски подлоги са активирани в заговора срещу кабинет D&G.

Това, приятели, ще слушате в близките часове и дни от дежурните говорителите по телевизиите в опит да измият позора; да разсеят усещането, че става въпрос за държавна измяна.

Но вие, вярвам, сте мислещи същества и няма да се подадете на толкова елементарна манипулация. Няма никакъв Путин, никакви руски подлоги, има уплашени лидери и корумпирани политици, които искат да бутнат главния прокурор от страх и са продали отечеството на неолибералния Брюксел.

Киро САМ СИ ПРИЗНА, че записът е автентичен. Това е невероятен срам за държавата, както и за всички нас, като българи. Делегирали сме властта на престъпници.

Около мен всички близки са потресени, дано и вие се чувствате по същия начин. И най-срамно е, че заговорниците въпреки всичко смятат да си стъкмят правителство.

Не знам как може да бъде спряно това национално предателство; схемата "шефовете на служби и министрите са съгласувани с посолството". Да бяхме Чили, Турция, Гърция, да имахме армия, можеше да има шанс да се намеси, за да бутне розово-комуноидната хунта. Но и армия нямаме, мама му стара...Остава да се молим на Господ ли?

Аз няма да се моля, докато имам медия, ще се боря - колкото и малък и незначителен да съм.

P.S. Потресаващо е как бързат с второто четене на закона против Гешев...И как им личи. А от другия, Страшния съд, къде ще се спасявате? Предателството на род и родина е смъртен грях.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Финансови проблеми за Рака, Лъвовете да не пътуват САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Финансови проблеми за Рака, Лъвовете да не пътуват
ПИК TV x
ЕКШЪН В ПИК TV! Тошко Йорданов занули Асен Василев: Той е от породата мъже, които с леки въртеливи движения в кръста около истината изговори един куп лъжи (ВИДЕО) ЕКШЪН В ПИК TV! Тошко Йорданов занули Асен Василев: Той е от породата мъже, които с леки въртеливи движения в кръста около истината изговори един куп лъжи (ВИДЕО)
ново
Днес: 3
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК