Взрив на бойлер срути част от къща в Шумен

Инциденти

Взрив на бойлер срути част от къща в Шумен

8106
на 10.12.2019
Взрив на бойлер срути част от къща в Шумен
Автор:   ПИК

Част от къща на ул. "Гео Милев" в шуменския квартал "Тракия" е срутена, след взрив. Пострадали няма. Това съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР.

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

В 14.11 ч. днес от телефон 112 в дежурната оперативна част на ОД на МВР-Шумен е съобщено за взрива. Последвало второ обаждане с допълнението, че от взривната вълна са нанесени щети и по съседен имот.

Към адреса веднага са насочени екипи на полицията, пожарната и Спешна помощ. При огледа огнеборците установили, че при взрива, причинен от електрически бойлер, не е имало хора и в двата имота.

Предприети са всички мерки за обезопасяване на периметъра на инцидента. Изключено е електричеството в двата имота, спряно е подаването на газ за бита в едната къща, както и водоподаването в имота, в който е възникнал взривът.

В момента се извършва оглед на мястото на инцидента.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите
ПИК TV x
УНИКАЛЕН ПАНАИР! Министърът с най-дълбоко гърло Асен Василев нажежи до червено страстите в парламента. Депутат от ППДБ поиска изслушване на Борисов (ВИДЕО) УНИКАЛЕН ПАНАИР! Министърът с "най-дълбоко гърло" Асен Василев нажежи до червено страстите в парламента. Депутат от ППДБ поиска изслушване на Борисов (ВИДЕО)
ново
Днес: 79
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК