Вигенин се хвърли да брани Нинова за 30-те милиона

ГОРЕЩО

Вигенин се хвърли да брани Нинова за 30-те милиона

8198
на 05.04.2019
Вигенин се хвърли да брани Нинова за 30-те милиона
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Видимо от няколко дни текат много сериозни усилия от това да се отвлече вниманието от проблемите на управляващата партия. Защо 30 милиона, а не 300 милиона или 3 милиарда? Не мисля, че трябва да стигна до там, че да коментирам с Нинова подобни абсурдни идеи. Това заяви пред Би Ти Ви червеният активист и бивш външен министър Кристиан Вигенин, коментирайки скандала от тези дни, че Корнелия Нинова е предложила 30 милиона на Михаил Миков, за да се откаже от лидерското място в БСП.

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

Вигенин отбеляза, че е "излишно губене на телевизионно време с коментарите на подобна тема".

"За "онези" апартаменти има нотариални актове, докато тук са твърдения, които могат да бъдат казани от кого ли не. Но ние не говорим измишльотини, а говорим на база документи", заяви Вигенин.

Според него шефът та КОНПИ Пламен Георгиев е "загубил правото да оглавява тази комисия". "Няма как хора, подбрани от управляващите, да борят корупцията, защото те са подбрани от самите управляващи. Очевидно банката кадри на ГЕРБ е с такива хора, каквито са. Това са неща, които се струват очевидно съвсем приемливи от управляващите. Да, видяхме няколко оставки... Но нашата борба ще продължи. Ако ГЕРБ не подкрепят оставката на Пламен Георгиев, стават директни съучастници. Какво казваме на ЕС, когато в подобни действия е уличен човек, който би трябвало да е начело на тази битка?", коментира Вигенин. 

Той отрече да има напрежение с вътрешнопартийната опозиция в БСП. "Ние още януари приехме "Визия за България", предизборната платформа още през януари, водихме дебат по политики. Нас ни вкарват постоянно в някакви други дебати. Но политиката е важна", заяви Кристиан Вигенин.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
ЕКШЪН В ПАРЛАМЕНТА: Бойко Рашков се спречка с депутати от ДПС, избяга от комисията за ОПГ-то в митниците! Йордан Цонев се закани да го съди. Хамид Хамид: Този купонясва с всички бандити в държавата (ВИДЕО) ЕКШЪН В ПАРЛАМЕНТА: Бойко Рашков се спречка с депутати от ДПС, избяга от комисията за ОПГ-то в митниците! Йордан Цонев се закани да го съди. Хамид Хамид: Този купонясва с всички бандити в държавата (ВИДЕО)
ново
Днес: 90
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК