Виетнам осъди на смърт гражданин на САЩ за наркотрафик

СВЕТЪТ ДНЕС

Виетнам осъди на смърт гражданин на САЩ за наркотрафик

4101
на 23.04.2014
Виетнам осъди на смърт гражданин на САЩ за наркотрафик
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Съд в Южен Виетнам осъди американец на смърт за опит да пренесе хероин на борда на самолет, пътуващ за Австралия, предаде ДПА.

препоръчано

Народният съд в Хо Ши Мин осъди на смърт 41-годишният Джейсън Дин за незаконно пренасяне на наркотици, съобщава в. "Ан Нин Ту До". Той е бил заловен на летището през юни с един килограм от дрогата, скрита в бельото му. Трафикът на повече от 100 грама хероин се наказва със смърт или доживотен затвор в Социалистическа република Виетнам.

Над 500 души в страната очакват изпълнението на смъртните си присъди. Общо 86 от тях са били осъдени миналата година, по данни на Амнести интернешънъл, отбелязва БТА.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 7
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК