ВИЖДАЛИ ЛИ СТЕ ТАЗИ ЖЕНА? Четвърти ден издирват 74-годишната Румяна от София

Животът днес

ВИЖДАЛИ ЛИ СТЕ ТАЗИ ЖЕНА? Четвърти ден издирват 74-годишната Румяна от София

17313
на 15.07.2019
ВИЖДАЛИ ЛИ СТЕ ТАЗИ ЖЕНА? Четвърти ден издирват 74-годишната Румяна от София
Автор:   ПИК

Четвърти ден издирват 74-годишна жена от София се издирва вече четвърти ден. Тя се казва Румяна. Последно вчера, (неделя), вечерта е била забелязана в района зад хотел Хилтън, Лозенец, в кучешката градинка. Облечена е по този начин, като на снимката слизаща по стълбите. Телефоните за връзка с близките е 088 4550172, 088 8326532.

препоръчано

Търсенето продължава. Моля оглеждайте се в превозни средства, паркове, градинки. Квартал Изток изпрати няколко сигнала, че е видяна в петък вечер. Жената се издирва от 12.07., петък сутринта. Моля обадете се ако някъде сте виждали жената от снимките. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 5 декември - изключителен успех очаква Близнаците, запознанствата са разочароващи за Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 5 декември - изключителен успех очаква Близнаците, запознанствата са разочароващи за Скорпионите
ПИК TV x
Нидал Алгафари пред ПИК TV: Спешно министри на ГЕРБ и ДПС! Смяна в МВР и нови областни управители! Асен Василев не може да се справи (ВИДЕО) Нидал Алгафари пред ПИК TV: Спешно министри на ГЕРБ и ДПС! Смяна в МВР и нови областни управители! Асен Василев не може да се справи (ВИДЕО)
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК