Виждали ли сте това дете? Полицията го издирва

Животът днес

Виждали ли сте това дете? Полицията го издирва

14840
на 04.12.2018
Виждали ли сте това дете? Полицията го издирва
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

РУ – Нова Загора издирва Ибрахим Халаф Али (9 години), гражданин на Ирак. Това съобщиха от пресцентъра на МВР.

препоръчано

На 3 декември, около 18.00 часа, момчето е напуснало КСУДС „Детство за всички“ в село Асеновец, където е било настанено на 26 ноември. Детето е с нормално телосложение, кафяви очи и черна коса. Всички, които имат информация за момчето, могат да сигнализират на тел.112 или в най-близкото районно управление на МВР. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 2 юли - Овните да се въздържат от взимане на важни решения, Козирозите да не прекаляват с хвалбите си САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 2 юли - Овните да се въздържат от взимане на важни решения, Козирозите да не прекаляват с хвалбите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Ивелин Михайлов с шокиращи разкрития за раздора с Николай Марков - ДПС и ГЕРБ натискат Величие за кабинет през полковника. Марков към Ивелин: Смъртта ти няма да бъде достойна, ще бъдеш унищожен! (НА ЖИВО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Ивелин Михайлов с шокиращи разкрития за раздора с Николай Марков - ДПС и ГЕРБ натискат "Величие" за кабинет през полковника. Марков към Ивелин: "Смъртта ти няма да бъде достойна, ще бъдеш унищожен!" (НА ЖИВО)
ново
Днес: 42
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК