Виждали ли сте този мъж? Семейството му го издирва от денонощие (СНИМКА)

Региони

Виждали ли сте този мъж? Семейството му го издирва от денонощие (СНИМКА)

15519
на 08.01.2022
Виждали ли сте този мъж? Семейството му го издирва от денонощие (СНИМКА)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Възрастен мъж се е изгубил в района на несебърското село Приселци и близките му го издирват от вчера. Петър Сотиров е на 90 години, с деменция, загубил е пътя край селото около 15 ч. и от тогава е в неизвестност. Внучката му Доника е подала сигнал за това, че дядо ѝ се издирва в социалните мрежи и вече 24 часа е в очакване някой да се свърже с нея, за да ѝ помогне в издирването.

препоръчано

„Дядо знае името си, както и че е родом от село Житосвят, Карнобатско. Знае също, че е роден през 1931 г. Последно бе облечен с тъмни дрехи и каскет. Възможно е да в района на Обзор, село Попович, село Раковско или Бяла, ако някой случайно го е качил в кола. Вероятно е объркан и не знае къде се намира“, пише Доника Щерева, която умолява всеки, които има информация за местонахождението на дядо ѝ, да се свърже с нея за информация на тел. 0898741175.

Няма информация дали Петър Сотиров официално е обявен за издирване по каналния ред чрез органите на МВР.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците
ПИК TV x
КУЛТОВА ИСТОРИЯ! Борисов разказа какво му се е случило за първи път, докато чака в задръстването в София (ВИДЕО) КУЛТОВА ИСТОРИЯ! Борисов разказа какво му се е случило за първи път, докато чака в задръстването в София (ВИДЕО)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК