Вижте докъде водят пачките от "Америка за България"! Галя Щърбева се ошишка като матрьошката Лора Крумова

ЧАС ПИК

Вижте докъде водят пачките от "Америка за България"! Галя Щърбева се ошишка като матрьошката Лора Крумова

69651
на 19.01.2016
Вижте докъде водят пачките от Америка за България! Галя Щърбева се ошишка като матрьошката Лора Крумова
Автор:   ПИК

Тънката като фиданка доскоро Галя Щърбева вече не отстъпва по килограми на колежката си Лора Крумова. Галя Щърбева e нагледно доказателство колко е вярна поговорката, че с какъвто се събереш, такъв ставаш. Припомняме, че двете прилапаха 100 бона от скандалната фондация "Америка за България".

препоръчано

Явно покрай дружката си, с която прекарват доста време и извън ефир, Галя е придобила нови хранителни навици, които са я „възнаградили“ с бонус сантименти по ханша и бедрата.

Водещите на „Комбина” бяха засечени на благотворително събитие, посветено на децата от SOS селищата. Щърбева бе заложила на шарена като черга рокля. В съчетание с наедрялата ѝ снага, тоалетът водеше до неизбежно оприличаване на руска матрьошка.

За разлика от колежката си, Лора беше заложила на черна блуза. Дори и с това облекло, което обикновено създава илюзията, че фигурата под него е стройна, тя пак си изглеждаше въздебела.

Но все пак, всяко зло за добро. Благодарение на ошишкването си, тв звездата най-сетне е напълнила сутиена. Преди бюстът ѝ никакъв го нямаше, а днес е с приличен размер и радва мъжките очи, пише седмичник.

„Щърбева напълня, защото откакто е семейна не спира да се тъпче. Лора не яде много, но пък организмът ѝ е така устроен, че и малкото поета храна ѝ се лепи”, коментират запознати. И допълват, че двете тв дами хич не се смятали за дебели и дори имали самочувствието да консултират свои колежки как да се борят с килцата отгоре.

Сподели:
Бомба x
СЕНЗАЦИОННО: Пентагонът потвърди за видео с НЛО СЕНЗАЦИОННО: Пентагонът потвърди за видео с НЛО
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Страшен екшън в парламента - ГЕРБ на бунт срещу новия ОФ (НА ЖИВО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Страшен екшън в парламента - ГЕРБ на бунт срещу новия ОФ (НА ЖИВО)
ново
Днес: 178
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това