Вижте каква съдба вещае името ви и как да си изберете идеален партньор

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Вижте каква съдба вещае името ви и как да си изберете идеален партньор

19075
на 06.01.2021
Вижте каква съдба вещае името ви и как да си изберете идеален партньор
Автор:   ПИК

Името е важна част от личностния образ на всеки човек. То е знак, символ и мантра, които го съпровождат през целия му живот и чертаят траекториите на съдбата му. А от днес на всички вестникарски павилиони ще намерите любопитния том „Азбука на имената в България“. Интригуващото четиво се разпространява с логото на издателство „Милениум“ на цена 10 лв. и е подходящо както за подарък на имениците през месеца, така и за всеки любопитен да научи повече за името си.

препоръчано

„Азбука на имената в България“ предлага информация за произхода, значението и характеристиката на около 600 лични имена – традиционни, класически, модерни, малко позабравени. Описва историческата им съдба, акумулирала силата и енергията на всяко от тях. Дава отговор на вълнуващи въпроси за съответствията между името на човека, конкретните особености на характера му, същността и бъдещето на неговия живот. Съществува и цяла наука, която се занимава с нумерологията на имената и пресмятането на индивидуално и уникално число, което помага да се предрича бъдещето на всеки, както и любовната му съвместимост.

Така например Йордановците, които черпят на 6-и, са горди и благородни, държат на думата си и са упорити до инат. Имат развинтено въображение и са фенове на големите проекти. Съвместими са с жени, на име Мая, Валентина, Стела, Ния.

Жените, окичени с името Йорданка пък, са добри съпруги, които успяват да спечелят любовта на всички, дори на най-лютата свекърва или строг шеф. Подходящи партньори за тях са: Георги, Валентин, Юли, Светослав.

Следващите именици – Иван и Ивана, са упорити, с богата емоционалност, непрекъснато раждат нови идеи и планове за бъдещето. Мъжете трябва да си търсят половинки с име: Ангелина, Антония, Ася, Валентина, Бистра, Галя, Дария, Евдокия, Екатерина, Евгения, Елисавета, Ева, Зоя, Ирина, Христина, Мария. Иванките пък да се ориентират към мъже, кръстени Атанас, Ангел, Валентин, Лео, Любомир.

Сподели:
Бомба x
Какво искат жените в леглото Какво искат жените в леглото
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Социалният министър Деница Сачева: Пенсионерите ще взимат по 50 лева и през април (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Социалният министър Деница Сачева: Пенсионерите ще взимат по 50 лева и през април (ВИДЕО)
ново
Днес: 35
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това