ВИЖТЕ КАК да гласувате ЕЛЕКТРОННО в подписката срещу задължителния машинен вот!

Акценти

ВИЖТЕ КАК да гласувате ЕЛЕКТРОННО в подписката срещу задължителния машинен вот!

137371
на 03.06.2022
ВИЖТЕ КАК да гласувате ЕЛЕКТРОННО в подписката срещу задължителния машинен вот!
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Инициативен комитет обяви вчера национална подписка срещу задължителния машинен вот.

препоръчано

За това, разбира се, няма да чуете днес в нито една от похитените телевизии.
Акцията предизвиква ужас в статуквото, което дойде на власт с помощта именно на измамните машинки – „мадуровки“.

Без машините наемниците на мафията от ПП, ДБ и ИТН ще рухнат – някои от тях и под парламентарната черта. Затова информационните им инструменти от БТВ, Нова, БНТ и БНР смълчават подписката, която вече набира скорост в социалните мрежи.

Подписи може да се поставят във фейсбук-профилите на членовете на Инициативния комитет. 

От днес е активна и електронна форма, чрез която можете да подкрепите инициативата за ГЛАСУВАНЕ ПО ИЗБОР - с хартиена бюлетина или машина на всички видове избори и всички секции. 

ГЛАСУВАЙТЕ ТУК!

Вашите данни ще бъдат включени в общия списък, който ще бъде предоставе на председателя на Народното събрание и лидерите на парламентарните групи, от които зависи промяната в Изборния кодекс.

Подписката ще се събира две седмици.

ИНИЦИАТИВЕН КОМИТЕТ: Проф. Антоанета Христова, Соня Колтуклиева, Веселина Томова, Лиляна Друмева, Петьо Блъсков, Петьо П. Блъсков, Георги Марков, Станислав Недков - Стъки, Недялко Недялков, Христо Стоянов, д-р Стоян Калоянов, Александър Урумов, Николай Бареков, Юлий Москов

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за първия ден на май - възможни непредвидени разходи за Скорпионите, новина ще изнерви Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за първия ден на май - възможни непредвидени разходи за Скорпионите, новина ще изнерви Стрелците
ПИК TV x
Любен Дилов пред ПИК TV: Уж реномираната кантора на Лена е произвела дърводелско изделие за Корал?! Все едно да обереш къща и да си изпуснеш личната карта вътре (ВИДЕО) Любен Дилов пред ПИК TV: Уж реномираната кантора на Лена е произвела дърводелско изделие за Корал?! Все едно да обереш къща и да си изпуснеш личната карта вътре (ВИДЕО)
ново
Днес: 24
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК