Вход
София
Времето в София 25 o C

Вижте как Емануил пребори рака на тестисите с уникална диета (ПЪЛНАТА СХЕМА)

Вижте как Емануил пребори рака на тестисите с уникална диета (ПЪЛНАТА СХЕМА)

на 01.05.2016
36636
2
Вижте как Емануил пребори рака на тестисите с уникална диета (ПЪЛНАТА СХЕМА)
Автор: ПИК
01.05.2016
2
36636

Медик отписал мъжа , искал да го оперира, но след спецалния режим на хранене туморните маркери заковали нула

С вяра и упование Емануил Ангелов е успял да пребори рак не тестисите, но и с уникална диета. Медик го отписал, искал да го оперира, но след специалния режим на хранене туморните маркери заковали нула. Това сподели 32-годишният мъж пред bTV.

Икона срещу рак идва за Великден

Икона срещу рак идва за Великден

Чудотворно копие на плрочутата икона „Света...

на 27.04.2016

„Откриха ми тумор в слабините. Вече имах две деца, така че лекарят ми каза, че реално нямам проблем, защото вече имам наследници. След като разбрах какво става с мен, паднах на колене вкъщи и се помолих. На другия ден ми се обади приятелка, която е излекувала рак на гърдата с водолечение. Каза ми да не се чудя, а да почвам”, разказа Емануил.

Други хора обаче го насочват към режима на доктор Рудолф Бройс. Гладолечеине от 42 дни, в които употребяваш само чай и зеленчуков сок. И така всеки ден.

„Всичките чайове бяха за повдигане на имунната система. Реално методът се основава на това, че не даваш храна на тялото. Раковите клетки са изградени на протеинова основана. Когато не храниш тялото, то ги изяжда, защото иска да си набави протеин. Бях 95 кила, но свалих до 69 килограма. След като приключих с диетата, отидох на преглед. Туморните маркери заковаха нула. Лекарите бяха удивени. Направихме и втори тест, същото. Така победих рака. Но все пак искам да кажа, че в такъв момент всеки човек, който има проблем, е готов да се хване за всичко. При мен диетата проработи. Разбира се, не изключвам и чисто медицинските начини на лечение. Просто споделям моята история”, добави още Емануил Ангелов.

Ето и какво споделя Валдимир Бошнаков, подложил се на диетата на доктор Рудолф Бройс:

Австрийският лечител Рудолф Бройс, по професия електротехник, е излекувал хиляди болни от рак и други болести, считани за нелечими, само с природни средства. Живял е дълго и е получил признание за лечителските си способности още приживе. Методът му е изложен в едно скромна брошура – „Съвети за профилактика и лечение с природни средства на различни заболявания –рак, левкемия и други, считани за неизлечими”. Методът се базира на съчетание от гладуване и приемане на зеленчукови сокове и билкови чайове. Пълният курс на лечение е 42 дни (6 седмици). При по-леки случаи може да се приложи половин курс на лечение за 3 седмици (21 дни).

Използвани лечебни течности при прилагане метода на Бройс:

1. Чай от салвия (градински чай, конски босилек) (Salvia officinalis)

Две чаени лъжички салвия се сипват в 500мл. вода, варят се в нея само 3 минути и се прецеждат. В чая се добавят още по 1 чаена лъжичка жълт кантарион (Hypericum perforatum), маточина (Melissa officinalis) и мента (Menta piperita), киснат в него още 10 минути и отново се прецеждат. Този чай е силно лечебен и може да се пие профилактично, с прекъсвания, през целия живот.

2. Чай за бъбреци

Приготвя се билкова смес: полски хвощ (Equisetum arvense) – 15г., коприва ( Urtica dioica) – 10г (добре е да е събирана през пролетта), пача трева(Poligonum aviculare) – 8г, жълт кантарион (Hypericum perforatum) – 6г. Това количество трябва да стигне за 3 седмици. Чаят за бъбреци не бива да се пие по-дълго време. Една щипка от сместа, взета с палеца, показалеца и средния пръст (или половин супена лъжица) се залива с 250мл. вряла вода и кисне 10мин. прецежда се и се добавят още две чаши гореща вода. Това количества (3 чаши) се кипва още 10 минути. Чаят за бъбреци се пие студен на празен стомах първите три седмици от пълния курс на лечението, по 125мл. сутрин, обед и вечер преди лягане. Приготвената доза е за два дни. При пълен курс на лечението през ьпоследните 3 седмици вместо чаят за бъбреци се пие чай от невен

.

3. Чай от кръвен здравец (Geranium sanguineum)

В оригиналната рецепта на Рудолф Бройс се препоръчва зловонен здравец (Geranium robertianum), но той не се продава в нашите билкови аптеки, поради което го замених с кръвен здравец, който има близки до него лечебни качества. Една щипка от билката се залива със 125мл вряла вода, кисне в нея 10 минути и се прецежда. Изпива се на глътки през целия ден. Този чай е незаменима част от лечението на рак, особено в случаите когато вече е проведена рентгенова или лъчетерапия, тъй като билката съдържа малко количество радий ( тук става дума за зловонния здравец).

4. Сок от зеленчукова смес

300г червено (салатно) цвекло, 100г моркови, 100г глави целина, 30г черна ряпа и един картоф с големина на кокоше яйце. Прави се със сокоизтисквачка. Ако черната ряпа ви люти, може да я замените с бяла или червена.

Забележка: Картофът е задължителен само при рак на стомаха и пожелателен при другите му форми. Вместо картоф в сока може да се изсипват дневно по 250мл отвара от картофени обелки (хладка, на глътки).

Сокът се прецежда през много ситна цедка или през няколко слоя тензух или марля, за да не останат власинки от зеленчуците, които подхранват тумора. Ракът се подхранва само от твърдите храни, затова през целият курс на лечението трябва да се приемат само зеленчукови сокове и билкови чайове. През време на лечението пациентът ще загуби малко от теглото си, но след това ще премина краткотрайно на диетично хранене и после може да се върне към обичайното хранене. Въпреки загубата на тегло сами ще се убедите, че силите ви непрекъснато ще се увеличават по време на лечението.

5. Чай от невен (Calendula officinalis)

Три чаени лъжички от билката се заливат със 750 мл вряла вода, киснат в нея 3 минути и се прецеждат. Изпива се сутрин, обед и вечер преди лягане по половен чаша (125 мл) със стайна температура и на гладен стомах вместо чая за бъбреци през вторите три седмици на пълния курс от 42 дни. Посочената доза е за два дена.

Добре би било, ако няколко дена преди започването на лечението заедно с нормалното хранене се пие до ¼ л сок, за да може организмът да свикне с него. Необходимото количество сок за преживяване е от 1/8 л до ¼ л на ден, но може да се пие и до ½ л. Течността не се поглъща веднага. Важно е при пиенето на сока и на чайовете да се отдели много слюнка. Пие се на малки глътки, при това „дъвче“.

ГРАФИК НА ПРИЕМАНЕТО НА СОКА И ЧАЙОВЕТЕ

8:00 часа – изпиване на 125 мл студен чай за бъбреци на празен стомах и на глътки.

8:30 часа – изпиване на 125 мл чай от салвия (градински чай), жълт кантарион, маточина и мента.

9:00 часа – изпиване на 125 мл сок от зеленчуци на глътки, с малко задържане в устата преди гълтането за отделяне на повече слюнка.

9:30 часа – пиене на 125 мл хладък чай от салвия и другите билки.

10:00 часа – пиене на 125 мл сок от зеленчуци на глътки, със задържане в устата преди гълтането.

12:00 часа – изпиване на празен стомах на 125 мл студен чай за бъбреци.

13:00 часа – изпиване на 125 мл сок от зеленчуци на глътки с малко задържане в устата преди гълтането му.

17:00 часа – изпиване на 125 мл бульон от лук от болните с малки тумори и от оперираните болни.

От 18.00 до 20.00 часа – изпиване на 125 мл сок от зеленчуци със задържане в устата.

Вечерта преди лягане – изпиване на 125 мл студен чай за бъбреци.

Изпиване на 125 мл чай от кръвен здравец на глътки през целия ден.

Пояснение: Задържането на сока или чая в устата се изисква, за да може течността да се смеси със слюнката, което допринася за по-лесното усвояване от организма.

Добавка:

Слабите болни и болните с дефицит на протеини (белтъчни вещества) могат да изпиват дневно по 125 мл бульон от лук или зелев сок.

Една глава лук (с кафява люспа) нарязана на ситно, се запържва до златисто в растително масло. Добавя се ½ л. хладка вода и се вари, докато лукът се развари. Добавя се растителен бульон. ПРЕЦЕЖДА СЕ И СЕ ПИЕ САМО ПРОЗРАЧНИЯТ БУЛЬОН, БЕЗ ЛУКА.

Забележки:

1. Да не се употребяват подсладители в сока и чайовете.

2. При провеждане на лечението болните да не се претоварват физически, да лежат повече на легло, но да не се обездвижват и да се разхождат на чист въздух.

3. Болният не трябва да крие от лекуващия го лекар за предприетото лечение с природни средства. Той трябва да вземе самостоятелно решение дали ще се лекува сам, или под наблюдение на лекар.

4. Болният трябва да следи всеки ден кръвното си налягане.

5. По време на лечението болният ще отслабне с няколко килограма. Ако почувства голяма слабост, трябва сам или с лекуващия лекар да вземе правилно решение за продължаване или за спиране на лечението и за евентуалното му продължаване след достатъчно укрепване.

6. От две до четири седмици след завършване курса на лечение да продължи да пие всеки ден по 60 мл зеленчуков сок на глътки преди хранене.

7. Ако прекрати гладуването, болният да продължава пиенето на сока и чайовете и да се подхранва само с храни от приложения списък. Някой случай да не яде месо и месни произведения, както и захар и захарни изделия, тъй като те подхранват раковите клетки.

8. След завършване курса на лечението трябва да се направи постепенно захранване с диетични храни, преди да се премине към нормално хранене.

9. При поява на запек по време на лечението може да се правят клизми с лайкова отвара или със собствена урина, да си пият леки слабителни чайове, да се пие по една лъжица чист зехтин, два-три пъти на ден.

10. През време на лечението да се пие вода.

11. За подпомагане на сърдечната дейност при нужда да се пие есенция от глог – от 20 до 40 капки в зависимост ог теглото.

ПРИ РАК НА РАЗЛИЧНИТЕ ОРГАНИ МОЖЕТЕ ДА ДОБАВИТЕ

СЛЕДНИТЕ ЧАЙОВЕ:

При тумор на мозъка – една-две чашки от маточина (Melisso officinalis) (хладък) dневно. Пие се бавно, на малки глътки. Една щипка на чаша (150 мл) се залива с кипяща вода и се отавя 10 минути да кипне.

При рак на очите – една чашка от очанка (Euphrasia officinalis) на ден (хладък). Пие се бавно, на глътки. Една щипка се залива с вряла вода, кисне 10 минути.

При рак на гърдите, яйчника или на матката – една чашка хладък чай от цариче (Alchemilla vulgaris complex) и коприва (Urtica dioica). Приготвянето на чая е както в предишните рецепти.

При рак на небцето, устните, езика, сливиците или ларинкса – чай от безреница (горски анасон) (Pimpinella anisum)

При рак на кожата- ако поразените места са с диаметър до 1 см. Мокрете ги с пресен сок или със спиртен извлек от змийско мляко (Chelidonium majus). Ако са по-големи, мокрете кожата около раните, без да мокрите самите рани.

При рак на костите (саркома), рак на белите дробове или туберкулоза на белите дробове – чай от теснолист живовляк (Plantago lanceolata), медуница (Pulmonaria officinalis), самобайка (гергьовденче) (Convallaria majalis) , благороден лопен (Verbascum nobile) или висок лопен (Verbascum densifeorum), или див копър (Anethum graveolens) – в неорграничено количество. При туберкулоза се добавя и една чаена лъжичка семена от широколист живовляк с малко вода или чай.

При рак на черния дроб – две чашки топла отвара от картофени обелки . Ако ви харесва пийте, ако не ви харесва, значи черният дроб няма нужда от нея и можете да не я пиете. При рак на черния дроб се правят компреси над дроба със запарен хвощ, който се поставя в сгъната на две ленена или памучна кърпа, отгоре се покрива с найлон и се стяга с топъл пояс. С компреса се преспива. Компреси могат да се правят и със зелеви листа.

При рак на стомаха – една чаша чай от бял пелин или червен кантарион да се пие хладък веднъж на ден, на малки глътки. Една малка щипка от билката се залива с една чаша кипяща вода и се оставя за 3 минути да кисне. Ако се касае за нервен стомах, тогава се пие дневно по една чаша чай от валериан и пелин: половин чаена лъжичка корени от валериан се варят 3 минути в една чаша вода, след което се излива върху малка щипка пелин и се оставя 3 минути да кисне.

При рак на далака и панкреаса – да се пие най-малко по един литър на ден горещ или студен чай от салвия (градински чай)

При рак на простата и тестисите – да се пият на малки глътки по две чаши студен чай от дребноцветна върбовка дневно, една щипка от билката се кисне 10 минути във вряла вода.

При левкемия- при лечението на това заболяване не се гладува 42 дена. То се състои в приемането на1/4 литър зеленчуков сок на ден, добре ослюнчен, и се яде всичко, което е вкусно, но без никакви супи с месо, никакво говеждо и свинско месо. Зеленчуковият сок се приема на глътки през целия ден, но главно преди храненията. Пие се и чаят от салвия, а през първите 21 дена и чаят за бъбреци. Вторите 21 дена се пие чай от невен. Много е важно около болните от левкемия да няма нафталин или други видове отрови за молци. Жилищата трябва да се пречистват основно, да няма и следа от тези опасни за живота отрови.

ХРАНЕНЕ НА ОНКОБОЛНИТЕ ПО ВРЕМЕ НА ЛЕЧЕБНИЯ ПРОЦЕС

Ако болният не може да издържи на продължително гладуване да продължава лечението със сокове и чайове и да се подхранва с оказаните по-долу храни. Това ще удължи срока на лечението:

Не бива да се ядат:

1. Месо и месни продукти

2. Захар и захарни изделия

3. Пържени, пушени, консервирани и много солени храни

4. Да се избягват прясно мляко, сметана, масло от животински произход, кашкавал и други силно маслени продукти.

5. Бял хляб, бяло брашно и всички тестени продукти

6. Да не се употребяват алкохол, безалкохолни напитки със стабилизатори, подсладители, овкусители, оцветители и други добавки с буквата Е и цифри след нея (например Е120), кока кола, пепси кола, боза и др.

7. Да не се пуши

8. Да не се пият кафе и черен чай

Могат да се ядат:

1. Варива и ядки: елда (гречка) – съдържа витамин Б 17, който унищожава раковите клетки, горчиви ядки от зарзали (кайсии) и бадеми, орехи, лешници, фасул, леща, картофи (варени или печени), пълнозърнест хляб, кълнове.

2. Плодове и зеленчуци: ябълки, сливи, нар, диня, пъпеш, тиква, ягоди, малини, къпини, домати, червени и зелени чушки, всички видове зеле, спанак, моркови, целина, ряпа.

3. Растителни мазнини: студено пресовано олио, зехтин и ленено масло.

4. Чайове от салвия, невен, кръвен здравец, хвощ, коприва, жълт кантарион, маточина, мента, пача трева, бульон от кромид лук, зелен чай.

5. Може да се яде и нискомаслено козе или краве кисело мляко.

Да не се допуска запек по време на лечението.

При поява на запек да се пият слабителни чайове, да се ядат пресни сини сливи или смокини, а ако са сушени да се накисват във вода от вечерта и сутринта да се изяждат плодовете и да се изпива водата. При необходимост да се правят клизми с лайкова отвара или със собствена урина.

Важна добавка към рецептата на Рудолф Бройс:

Да се правят компреси на болните органи и да се пие отвара от високопланински хвощ, който съдържа около 8 пъти повече силициева киселина от полския хвощ и разяжда злокачествените тумори, без да засяга нормалните клетки. Ако не може да се намери високопланински хвощ, рецептата може да се изпълни с полски хвощ, но в по-големи количества!

Всеки ден сутринта да се приготвя отвара от планински хвощ като се вземе около 20см. от стеблото му, заедно с игличките и листенцата, или 3 супени лъжици от изсушения надробен хвощ. Билката се вари 15 минути в литър и половина вода на слаб огън и при затворен капак, след което кисне във водата докато се охлади и се прецежда през ситна цедка. Разделя се на две части: един литър за компреси и половин литър за пиене на глътки през деня.

През денонощието се правят три компреса: преди обед и след обед по два часа и преди лягане за цялата нощ. Компресите се правят с хавлиена кърпа, която трябва да покрива кожата над болния орган или кожния тумор. Кърпата се напоява с отварата от хвощ и се прецежда. Върху нея се поставя полиетиен, а след това се прикрепва с ластичен колан или с друга подходяща дреха така, че кърпата да не пречи на движенията на болния и компресът да не пада.

Сподели:
Напиши коментар »
(2)
1
Днес е денят на ПИК-гениталиите !
2
И моя приятелка след рак на гърдата се бори с метастазите по всички кости с "водолечение", но тя не се ограничава в храненето и към основното лечение изпива всеки ден по литър и половина не просто вода, а вода, обогатена с йони на микроелементите йод и селен.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого симпатизирате в очертаващата се война между Бойко Борисов и Румен Радев?
архив

Жена се връща ядосана вкъщи, носейки голям куфар. Още от вратата подхваща мъжа си:
- Край, омръзна ми! Напускам те! Ето, и куфар си взех да си събера багажа - отивам си обратно при мама!
- Късно е, тя преди малко дойде тук. Напуснала баща ти...

няма нови новини
Днес: 140
hot
най-четени новини в момента
сега
2083
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
САМО В ПИК TV! "Мис Силикон" Анна-Мария Чернева проговори за отношенията си с бохема Христо Сираков: Много го обичам, но...
x
МИСТЕРИЯ! Женска фигура на милиони години хвърля в недоумение учените 119 години
x