Вижте кои са най-големите лъжци сред зодиите

Бомба

Вижте кои са най-големите лъжци сред зодиите

17741
на 28.07.2017
Вижте кои са най-големите лъжци сред зодиите
Автор:   ПИК

Всички знаем, че не е хубаво да се лъже, но понякога е неизбежно. Има някои хора, на които трудно вярваме и се съмняваме във всяка тяхна дума. Най-вероятно те са някоя от следните зодии:

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

Телец (20 април - 20 май) Телците са упорити и предпочитат нещата да се случват по техния начин. Ако това означава, че трябва да кажат малка лъжа, за да станат нещата, както те искат, ще го направят. Как да го СЪБЛАЗНИШ според зодията Всяка жена би желала да владее изкуството на съблазняването. 

Близнаци (21 май - 20 юни) Близнаците са двулични по природа и обичат да получават внимание от хората. Имат богато въображение, затова могат да извъртят така нещата, че напълно да им повярвате. Те са толкова добри в това, че накрая ще се чудите дали думите им са истина или не.


Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! В парламента гледаха два проекта за сексуалното насилие над деца. ИТН скочиха на Асен Василев заради финансови акробатики. Заместник-председателката Кирова с ехидни подмятания към Тошко Йорданов (ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! В парламента гледаха два проекта за сексуалното насилие над деца. ИТН скочиха на Асен Василев заради финансови акробатики. Заместник-председателката Кирова с ехидни подмятания към Тошко Йорданов (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 103
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК