Вижте кой бивш национал е бащата на Кристи от "Биг брадър"

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Вижте кой бивш национал е бащата на Кристи от "Биг брадър"

78112
преди 4 часа
Вижте кой бивш национал е бащата на Кристи от Биг брадър
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Кристи от "Биг брадър" се оказа дъщеря на емблематичния футболист на Литекс и ЦСКА, и бивш национал на България Росен Кирилов.

препоръчано

Последните дни тя стана сензация в мрежата след истеричната си изповед в Къщата на социалния експеримент.

"Да, заради едни цигари ще изляза от къщата на "Биг брадър"! Искам го! Няма го! Излизам! Аз каквото искам, аз си го получавам! Така съм свикнала, така съм отгледана, такъв е животът!", бяха думите на изпадналата в цигарена абстиненция 25-годишна чернокоска. 

Въпреки че Кристи изглежда как сякаш не обръща внимание на своето здраве, тя идва от спортно семейство и би следвало да е учена на строга дисциплина. Каскадьорката е популярна сред пол-денс средите със своите номера на пилона.

Из средите се знае, че тя е първата българка, която прави предизвикателното движение "флаг" - да стои перпендикулярно на пилона с разперени ръце и крака. Майката на Кристи, моделката Аделина Кирилова, в момента е йога инструктор, пише "България Днес".

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за днешния четвъртък: Ракът да си спести агресията, Близнаците пропускат секса САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за днешния четвъртък: Ракът да си спести агресията, Близнаците пропускат секса
ПИК TV x
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Евгени Минчев сензационно скочи на гей парадите: Децата са моята кауза! Ще бъда глашатай на добрите каузи (ВИДЕО) ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Евгени Минчев сензационно скочи на гей парадите: Децата са моята кауза! Ще бъда глашатай на добрите каузи (ВИДЕО)
ново
Днес: 72
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК