Вижте ПЪРВИ СНИМКИ от зверското меле с микробус с туристи - тапата на пътя за Созопол е огромна (ОБНОВЕНА)

ФОТОГАЛЕРИЯ

Вижте ПЪРВИ СНИМКИ от зверското меле с микробус с туристи - тапата на пътя за Созопол е огромна (ОБНОВЕНА)

89855
на 12.07.2024
Вижте ПЪРВИ СНИМКИ от зверското меле с микробус с туристи - тапата на пътя за Созопол е огромна (ОБНОВЕНА)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Появиха се първи кадри от зловещото меле с микробус с туристи. Тапата на пътя за Бургас-Созопол е огромна, свидетелстват очевидци.

препоръчано

Ситуацията е силно напрегната и изнервена заради засиления преди уикенда поток от пътуващи и в двете посоки.

Хвърчат линейки и полицейски коли. 

Местни хора, разказват, че освен всичко друго се е наложило и справяне с езиковата бариера, защото е трябвало да се разговаря с пострадалите на български, английски, полски и жестомимично.

Осем са пострадалите, откарани в “шокова зала” към УМБАЛ - Бургас, в резултат на катастрофата, възникнала по пътя Созопол - Бургас, непосредствено след пътен възел “Крайморие”, при която по неустановени до момента причини се е стигнало до сблъсък между микробус “Мерцедес”, с бургаска регистрация, управляван от 41 годишна бургазлийка (превозващ чуждестранни туристи - поляци и руснаци) от Приморско в посока летище Бургас/ и л.а. “Сеат”, управляван от 31-годишна жена от созополското село Зидарова, с който се превозвали още мъж и дете.

От сблъсъка микробусcj се преобърнал, като се стигнало до затваряне на двете пътни ленти в посока Бургас. Трафикът се отклонява през Маринка - Твърдица - Меден рудник.

снимки: Стоян Тончев

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 64
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК