Вижте сценария на Радев след неделя

АВТОРСКИ НОВИНИ

Вижте сценария на Радев след неделя

259299
на 20.11.2021
Вижте сценария на Радев след неделя
Автор:   ПИК

Всеки глас за Радев утре е глас за:

препоръчано

* Васил Божков, подсъдимата олигархия, мафията. Божков ентусиазирано зове от Дубай за подкрепа на Радев. Коалиция „Магнитски“ с цялата си задкулисна мощ и ресурси застава зад действащия президент.

* Дестабилизация на България в международен план. В рамките на два дни привикаха двама наши посланици в Киев и Анкара и отзоваха Херо Мустафа в САЩ. Връчиха ни дипломатически ноти. А от Скопие посочват новия външен министър – израелеца Лорер. Всичко това е функция от истерията на Радев, който като нищо ще ни вкара във война с комшиите. Бежанският поток от Турция пък вече ни е гарантиран.

* Предателство за Македония, еднополовите бракове, ядрени бази в Черно море, взломяване на енергийната независимост на държавата.

* Полицейски репресии, чистки, саморазправа с политическите противници, като в най-мрачните сталински времена. Последният зловещ пример – копои на Рашков нахлуват в академично автономния Софийски университет, за да търсят компромати за проф. Анастас Герджиков. И Живковата милиция не си го е позволявала. 

* Едноличен авторитарен режим от латиноамерикански тип, оглавяван от генерали. Правителствата оттук нататък ще са марионетки в ръцете на диктатора, изпълнителната власт ще се обезличи до степен обслужващ персонал на „Дондуков“ 2.

* Държавна сигурност и нейната реинкарнация. 27 агенти на ДС попълват Инициативния комитет на Румен Радев, шеф на щаба му е агент „Майстора“, основател на „Мултигруп“ и ВИС-2, но Радев не вижда проблем в това.

* Омраза, разделение, обсесия за реванш и "изчегъртване" на цели маси от хор, дамгосани с лагерния жаргон "бивши".

* И най-сетне всеки глас за Радев утре е глас за първия български държавен глава, нарушил Конституцията според единодушно решение на самия Конституционен съд.

Това ни чака след неделя, такъв е сценарият, а алтернативата е проста - Румен Радев или демокрация.

Сподели:
Бомба x
ПОЧИТ: Честваме велик пророк от Библията ПОЧИТ: Честваме велик пророк от Библията
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ГЕРБ с гръмовни разкрития за схемите в ББР и кръга Сиела - протежетата на Кирил Петков прибират по 45 бона месечно (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ГЕРБ с гръмовни разкрития за схемите в ББР и кръга "Сиела" - протежетата на Кирил Петков прибират по 45 бона месечно (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 21
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това