Визите за ваканция в Египет отпадат до април 2021 г.

Африка

Визите за ваканция в Египет отпадат до април 2021 г.

8853
на 01.10.2020
Визите за ваканция в Египет отпадат до април 2021 г.
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Египет отмени визите за всички туристи, които пристигат в курортите Хургада и Шарм Ел Шейх до април 2021 г., съобщи управителят на туристическа агенция Евелина Стефанова, цитирана от travelnews.bg. Цената за издаване на документа бе в размер на 25 долара.

препоръчано

Първоначално властите в страната отмениха визите до края на месец октомври тази година. С цел привличане на повече туристи обаче – срокът се удължава до следващата година.

По думите на Стефанова се очаква засилен интерес към Египет от страна на български туристи, тъй като офертите са изключително изгодни, пише "Монитор".

Именно през октомври традиционно започват чартърите от България до арабската страна – предимно към курортите Хургада и Шарм Ел Шейх. Визите остават едно от задължителните изисквания при пристигане в столицата Кайро.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми
ПИК TV x
УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО) УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО)
ново
Днес: 72
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК