Викове "Оставка!" огласиха "Позитано" 20. Социалисти освиркват Нинова за провала на изборите (СНИМКИ)

Епицентър

Викове "Оставка!" огласиха "Позитано" 20. Социалисти освиркват Нинова за провала на изборите (СНИМКИ)

53613
на 17.04.2021
Викове Оставка! огласиха Позитано 20. Социалисти освиркват Нинова за провала на изборите (СНИМКИ)

Викове "Оставка!" огласиха "Позитано" 20. Пред централата на БСП се събра и група от младежката организация на Перник, която обяви, че иска оставката на лидерката заради слабия изборен резултат. 

препоръчано

"Времето на този председател на БСП е минало отдавна и изборите го показаха", заяви на влизане в сградата Кирил Добрев преди началото на заседанието на Националния съвет на БСП.

Той обясни, че оставка не може да иска, а лидерката трябвало да излезе и да се извини. 

"Защо беше необходимо да загубим изборите, за да подкрепим Румен Радев сега. Десетки и стотици партийни организации го направиха преди 4-5-6 месеца, защо се дърпане това ръководство и ако днес трябва да плащаме цената за ината на някой, ще го направим. Жалко за това поколение, което идва след нас", заяви още Добрев.

Около половин час пред централата стоя бус със старата емблема на СДС - лъвчето, от който се чуваше "Аз не съм комунист и никога няма да бъда". Шофьорът му отказа да каже по чия заръка е пред червената централа.

Сподели:
Бомба x
Любовен хороскоп за май Любовен хороскоп за май
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Лъсна голяма тайна за Емил Костадинов: вицето на БФС с курс към родилното, тази красавица ще го дари с... САМО В ПИК TV! Лъсна голяма тайна за Емил Костадинов: вицето на БФС с курс към родилното, тази красавица ще го дари с...
ново
Днес: 9
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това