Виктория Георгиева отглежда 4 кучета

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Виктория Георгиева отглежда 4 кучета

10097
на 08.12.2021
Виктория Георгиева отглежда 4 кучета

Последвайте ни в Google News Showcase

Българската представителка на конкурса "Евровизия" Виктория Георгиева и победителка в последното издание на "Маскирания певец" отглежда четири кучета – три от които са осиновени – и категорично не може да си представи живота без животни.

препоръчано

Че Блеки е родена актриса, ти става ясно веднага след като я погледнеш в очите, а това се случва още в първия миг, щом прекрачиш прага на дома на Виктория. Блеки те посреща със скептично приглушено ръмжене, но скоро разбираш, че то не е заплашително, а просто те предупреждава да не се опитваш да й развалиш Рая, който Вики й е създала. Който не е нищо друго освен грижа и любов.

Първото си куче, голдън ретрийвъра Ария, Виктория си го купува, но останалите три - Рая, Мечо и Блеки - са спасени от улицата. Имало и още две - да, шест общо - но тогава наистина станало доста трудно и приятели ги осиновили.

Виктория е луда по животните, откакто се помни. От дете мечтае за куче и често носи вкъщи намерени на улицата животни, но тъй като баща й бил отключил тежка алергия, родителите не й позволявали да ги задържи, пише "Ева". Вики тутакси преминала на режим "като няма куче, и заекът е куче" и така в живота й се появила поредица от зайчета, но също така рибки и костенурки. "Не мога да си представя да живея без животни", казва изпълнителката.

Много мечтае да си има голдън. "Бях се влюбила в тези кучета от филмите, защото изглеждаха големи, пухкави, любвеобилни. Спестих си пари и си купих такова куче, но моята голдънка Ария излезе странна  - хем обича да й обръщаш внимание и постоянно да я забавляваш с играчките й, които обожава, хем когато отидеш да я гушнеш, се обръща на другата страна. Свободолюбива е и иска нещата да се случват само когато и ако тя реши. Другите ми кучета са осиновени – Блеки я взех, когато беше на почти година. Живееше в стар изоставен офис, гледаха я различни хора и един ден разбрах, че искат да я взимат в някакво село за… пазач. Какъв пазач може да бъде тя?! Тя е като пластилин - както я поставя, така стои, има ми хиляда процента доверие. Освен това щяха да я държат вързана, което още повече ме ужаси. И си я взех. Но виж Мечо, той си става за пазач - има силен инстинкт за собственост, за територия и не позволява лесно да му се навлиза в "личното пространство". Той обаче е лудо влюбен в Геновева (Геновева Христова, бизнесдама, предприемач и мениджър на Виктория), не позволява никой да се доближи до нея и затова двете си поделяме грижите за него – понякога го гледа тя, понякога аз", споделя пред изданието Виктория.

В момента останалите две кучета - Ария и осиновената Рая, са във Варна, родния град на Виктория, при родителите й, които очевидно в крайна сметка са приели някак съжителството. Вики обаче си ходи поне по два пъти в месеца, за да им помага с животните. Доскоро тази логистика си е истинско предизвикателство за нея, но отскоро има шофьорска книжка и вече ще може да си кара кучетата, когато и в каквато посока иска.

"За мен животните са най-чистата форма на любов. Като се прибирам вкъщи и още преди да отключа вратата, чувам Блеки… Аз й казвам "Весели крачета", защото тя трополи с ноктите си по теракотата все едно танцува. Като я видя, колкото и да ми е бил лош денят, се развеселявам. Представи си да се прибираш и да си сам и да е празно…", добавя певицата.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ВТОРНИК: Раците да се пазят от прибързаност, изгодни делови оферти за Козирозите ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ВТОРНИК: Раците да се пазят от прибързаност, изгодни делови оферти за Козирозите
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК! Страшно меле на Тракия - камион се обърна на платното, образува се километрична тапа (СНИМКИ/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК! Страшно меле на "Тракия" - камион се обърна на платното, образува се километрична тапа (СНИМКИ/ВИДЕО)
ново
Днес: 84
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК