Виктор Димчев към Слави: Бедни, бедни Трифонов! Да си беше останал при касетките

Акценти

Виктор Димчев към Слави: Бедни, бедни Трифонов! Да си беше останал при касетките

195239
на 22.02.2021
Виктор Димчев към Слави: Бедни, бедни Трифонов! Да си беше останал при касетките
Автор:   ПИК

Режисьорът и фотограф Виктор Димчев публикува пореден остър коментар на профила си във Фейсбук. Този път на мушката му попадна Слави Трифонов и неговата политическа формация „Има такъв народ“.

препоръчано

Ето какво написа Димчев:

„Пътуващото шоу на Слави - няколко човека с тъмни дрехи и скучновати истории, дежурен гайдар, питка за почерпка, музика от популярни през 90-те чалга албуми, певачка с дежурен репертоар, бус с техника и туряне на знаменце по бакалийки и кръчми, брандирани като "клубове".

Във фазата след туризма, кебапчетата и пърформънсите, така изглежда модерния облик на най-социологическия спасител от мнозината подобни.

Докато чакаме поредния мандатоносител на поредния спасител, играта на "тука има, тука няма" ще продължава, а почтените ще са завити под скъсан чул, за да не личи колко изтъркано и пошло е всичко отдолу.

За да не е само в черни краски: препоръчвам на уважаемите "нови" политици да не почват изказванията си, както вчера в Неделино с "от два дена обикаляме Родопите и вече знаем как трудно живеете далеч от столицата".

Бедни, бедни Трифонов! Да си беше останал при касетките“.

Сподели:
Бомба x
ВЯРА: Тези трима апостоли проповядвали неуморно християнството и загинали като мъченици ВЯРА: Тези трима апостоли проповядвали неуморно християнството и загинали като мъченици
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Предложеният от ГЕРБ за премиер Даниел Митов с първи думи преди старта на Народното събрание (НА ЖИВО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Предложеният от ГЕРБ за премиер Даниел Митов с първи думи преди старта на Народното събрание (НА ЖИВО)
ново
Днес: 69
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това