ВиК-Пазарджик е с нов шеф

Региони

ВиК-Пазарджик е с нов шеф

2788
на 25.10.2021
ВиК-Пазарджик е с нов шеф
Автор:   ПИК

„Водоснабдяване и канализационни услуги“ ЕООД – гр. Пазарджик ще се управлява от Сергей Стойнов. Очаква се той са представи програма за модернизиране на дружеството и подобряване на ВиК услугите за гражданите, съобщават от дружеството.

препоръчано

ВиК-Пазарджик е дъщерно дружество на „Български ВиК холдинг“ ЕАД.

Ръководството на ВиК Холдинга разчита на Стойнов да работи в спешен порядък за програми за въвеждане на реални мерки за енергийна ефективност в подопечното му дружество, на системи за намаляване разходите за електроенергия, на методики за намаляване на загубите на вода във водопреносната мрежа и на проекти за модернизиране на наличната ВиК инфраструктура.

Сергей Стойнов познава натрупаните с години проблеми в региона.

От януари 2020 г. до момента той е бил управител на „Водоснабдяване, канализация и строителство“ ЕООД – гр. Пещера. Стойнов познава ВиК- Пазарджик, тъй като е управлявал дружеството от 10.12.2013 г. до 08.01.2015 г., когато е било в процес на ликвидация. Той е бил управител и на „ВиК“ ЕООД – гр. Белово в периода април 2002 г. – май 2005 г. Стойнов е бил общински съветник в гр. Септември от 2007 г. до края на 2019 г., работил е в Община Белово, както и в сферата на телекомуникациите в частния сектор. Новият управител на ВиК-Пазарджик е завършил Маркетинг и Мениджмънт в Икономическия университет във Варна (1996 – 2000 г.), има придобита квалификация по „Икономика и мениджмънт на ВиК отрасъла“ от УНСС (2014 – 2015 г.), бакалавър е по „Икономика на туризма“ във Висшето училище по агробизнес и развитие на регионите – гр. Пловдив (2017 – 2020 г.), магистър е по „Мениджмънт на човешките ресурси“ от Висшето училище по агробизнес и развитие на регионите – гр. Пловдив (2020 – 2021 г.).

Сподели:
Бомба x
СУПЕР ХРАНА: Семената от чиа са лек за лошия холестерол и сърцето СУПЕР ХРАНА: Семената от чиа са лек за лошия холестерол и сърцето
ПИК TV x
Агресия срещу Ива Николов! Оператор от любима на Бойко Рашков телевизия нападна водещата на ПИК TV (СНИМКИ/ВИДЕО) Агресия срещу Ива Николов! Оператор от любима на Бойко Рашков телевизия нападна водещата на ПИК TV (СНИМКИ/ВИДЕО)
ново
Днес: 148
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това