Вили Марковска прави фест на стегнатите дупета

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Вили Марковска прави фест на стегнатите дупета

15778
на 13.12.2016
Вили Марковска прави фест на стегнатите дупета
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Вили Марковска е решила да събере от всички краища на света инструкторите по йога. Бившата актриса е запален почитател на индийската философия и дори организира фестивал у нас.

препоръчано

Звездата от "Шивачки" се е амбицирала да посрещне най-известните йога инструктори. Самата тя вече над две години се занимава с медитация и професионални обучения в различни видове йога.

Виолета дори отвори студио, което се развива доста успешно. Тя толкова се отдаде на това си хоби, че го превърна в бизнес. В студиото й графикът й винаги е пълен, а на занятията й ходят по повече от 20 човека, някои от които дори нейни колеги. 

Благодарение на йогата Марковска се поддържа в секси форма, на неотдавна сподели в социалните мрежи снимка на сексапилните си задни части.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК! Джейхан Ибрямов остава за постоянно в ареста - човекът на Доган отказал да говори пред разследващите, натъпкал половината от белязаните пари в сакото (ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК! Джейхан Ибрямов остава за постоянно в ареста - човекът на Доган отказал да говори пред разследващите, натъпкал половината от белязаните пари в сакото (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 50
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК