ВИП: Силвена Роу яхна самолета до Дубай, за да се ваксинира срещу COVID-19

ТОП НОВИНАТА

ВИП: Силвена Роу яхна самолета до Дубай, за да се ваксинира срещу COVID-19

17207
на 13.01.2021
ВИП: Силвена Роу яхна самолета до Дубай, за да се ваксинира срещу COVID-19
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Най-известната родна кулинарка зад граница Силвена Роу вече е сред ваксинираните срещу COVID-19, научи ПИК.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

За целта екстравагантната дама, която заедно с шеф Токев и шеф Михалчев "коли и беси" в "Мастър шеф", пътува до Дубай, където е ресторантьорският й бизнес.

Тя избра да се ваксинира на територията на емирствата, тъй като там са с няколко седмици пред България. В Дубай кампанията стартира на 14 декември, а към момента ваксината на "Пфайзер-Бионтех" вече е напълно достъпна в местните болници. 

"Предпочитам да бъда ваксинирана, отколкото да рискувам да се разболея от ужасния вирус. Имам късмета да живея в в обичания от мен Дубай, където животът е такъв, какъвто трябва да бъде", коментира Роу в своя Инстаграм.

Там тя изрази бурната си благодарност към властите в Дубай, заради това, че ваксината вече е достъпна за всички в емирството.

Силвена Роу също предположи в поста си, че в най-скоро време ваксинацията ще стане задължителна за всички, които искат да пътуват. 

Припомняме, че заради пандемията от коронавирус миналата година Би Ти Ви спря по средата на сезона кулинарното си шоу "Мастър шеф". Причина за това бе извънредната ситуация в целия свят, наложена от COVID-19. За известно време въздухоплаването по цял свят бе блокирано и Силвена Роу не можеше да си идва у нас за записите на епизодите.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите
ПИК TV x
СУПЕР ИНТРИГА! Радостин Василев шокира: Синът на Теменужка Петкова е енергиен бос и медиатор между жената и дъщерята на Нотариуса! Депутатката от ГЕРБ: Лъжи! Ще се видим в съда (ВИДЕО) СУПЕР ИНТРИГА! Радостин Василев шокира: "Синът на Теменужка Петкова е енергиен бос и медиатор между жената и дъщерята на Нотариуса!" Депутатката от ГЕРБ: Лъжи! Ще се видим в съда (ВИДЕО)
ново
Днес: 106
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК