ВИРУСЪТ НАСТЪПВА: Нов случай на заразен с COVID-19 в Би Ти Ви - поредна водеща е под карантина

ГАЛЕРИЯ ШОУ

ВИРУСЪТ НАСТЪПВА: Нов случай на заразен с COVID-19 в Би Ти Ви - поредна водеща е под карантина

78375
на 12.11.2020
ВИРУСЪТ НАСТЪПВА: Нов случай на заразен с COVID-19 в Би Ти Ви - поредна водеща е под карантина
Автор:   ПИК

Тук можеш да откриеш игрите на efbet, в които се крие Extra Bonus (18+)

Трета седмица след разкритието на ПИК, че Би Ти Ви е пламнала с коронавирус, в кюпа със заразени попадна и Мария Силвестър. Водещата на "Бригада Нов дом" призна, че се бори с "китайския селяндур".

препоръчано

Мария е под домашна карантина, като разнообразява скуката с онлайн диалози със своите последователи в социалните мрежи. Там се поинтересуваха дали Силвестър има усложнения предвид това, че страда от инсулинова резистентност (ИР). Заради нея чаровната тв звезда бе качила доста килограми, които обаче успя да свали ударно за месец и половина, след като стана ясно, че е с ИР.

"В момента съм спряла лекарствата за ИР. Имам ниско кръвно и жестока отпадналост. Нула обоняние и вкус само за някои неща, но и това ще мине и ще го преборим тоя китайски селяндур", обясни как се чувства Мария в социалната мрежа, като допълни, че "по телефона я наглежда" д-р Райна Стоянова.

Както ПИК разкри, корона-епидемията в Би Ти Ви тръгна с петима заразени. За положителните им тестове обаче ръководството е крило повече от две седмици. 

Жената на директора на "Новини, актуални предавания и спорт" Венелин Петков, Николета Маданска, която чака дете от него, даже лично подаде сигнал срещу Би Ти Ви заради неспазването на мерките за борба и заразата от коронавирус. В него тя сочи, че има нарушения на противоепидемичните мерки, има струпване на хора и външни лица. 

В последствие стана ясно, че мъжът на репортерката Габриела Наплатова е бил приет във ВМА с коронавирус след купон с Румен Радев. Общо 5-ма от репортерите, отразявали протестите, също са били с COVID-19. Положителен резултат на теста си даде и водещият на "120 минути" Светослав Иванов. Деси Стоянова пък известно време водеше "Преди обед" от дома си, тъй като се оказа контактна.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите
ПИК TV x
ПИК TV! Зам.-шефът на Сметната палата, нарочен за служебен премиер: Съжалете ни! Жена ми от месец не спи (ВИДЕО) ПИК TV! Зам.-шефът на Сметната палата, нарочен за служебен премиер: Съжалете ни! Жена ми от месец не спи (ВИДЕО)
ново
Днес: 108
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК