Висока избирателна активност в Област Пазарджик, в Благоевградско скочила двойно

Региони

Висока избирателна активност в Област Пазарджик, в Благоевградско скочила двойно

15013
преди 5 часа
Висока избирателна активност в Област Пазарджик, в Благоевградско скочила двойно
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

В област Пазарджик избирателната активност е малко по-висока в сравнение с предишния парламентарен вот.

препоръчано

Над 10 са сигналите за незаконна агитация. Секции в Панагюрище и Ракитово преминаха само на хартиено гласуване заради повреда в машините, предава БНР.

Най-активно е гласуването в община Сърница, където до 16:00 часа правото си на вот упражниха 47%. Рекорд по избирателна активност се очаква в селата над Батак, съобщават от секцията в Нова махала.

свързани новини

Близо два пъти се е покачила избирателната активност в област Благоевград за пет часа, съобщиха от Районната избирателна комисия.

Най-висок е процентът на гласували в общините Белица и Якоруда- над 52 процента, следва  община Симитли с 49 процента, община Струмяни с 43% и  Разлог - 40 процента.

От Районната избирателна комисия-Благоевград очакват още по- голяма мобилизация за гласуване в последния час на изборния ден.

29 са жалбите и сигналите за нередности, но към момента няма данни за купуване на гласове.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за решаващия изборен ден: Овенът да не прекалява във вярата към интимния си партньор, а Ракът ще се влюби безумно САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за решаващия изборен ден: Овенът да не прекалява във вярата към интимния си партньор, а Ракът ще се влюби безумно
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов с първи думи: Победата на ГЕРБ е категорична! Няма да се водим от някои треперещи гласове, които отсега поставят условия. Ако влязат всички 9 партии, няма да има правителство (СНИМКИ/ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов с първи думи: Победата на ГЕРБ е категорична! Няма да се водим от някои треперещи гласове, които отсега поставят условия. Ако влязат всички 9 партии, няма да има правителство (СНИМКИ/ВИДЕО)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК