ВИСОКО НАПРЕЖЕНИЕ: Любо Пенев плаши ЦСКА 1948 с напускане

Футбол

ВИСОКО НАПРЕЖЕНИЕ: Любо Пенев плаши ЦСКА 1948 с напускане

15021
на 08.12.2022
ВИСОКО НАПРЕЖЕНИЕ: Любо Пенев плаши ЦСКА 1948 с напускане
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Наставникът на ЦСКА 1948 Любослав Пенев е заплашил да напусне клуба. Информацията не е потвърдена или отречена нито от бившия национал, нито от столичния клуб.

препоръчано

Пенев има разногласия с ръководството, но въпреки това засега остава треньор на клуба.

На този етап шефовете на ЦСКА 1948 нямат желание да се разделят с треньора. Запознати обаче твърдят, че до раздяла може да се стигне, ако двете страни не решат споровете.

Пенев наследи Николай Киров начело на ЦСКА 1948 през лятото, като след изиграването на срещите от есенния дял от efbet Лига червените заемат третото място в класирането. В последния си мач за 2022 година червените елиминираха Берое и се класираха за четвъртфиналите в турнира Sesame Купа на България.

свързани новини

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 24 октомври - Близнаците да не харчат без причина, Водолеите да не подписват финансови договори, защото може да си навредят САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 24 октомври - Близнаците да не харчат без причина, Водолеите да не подписват финансови договори, защото може да си навредят
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! Живко Тодоров РАЗКРИ какъв е залогът да има редовен кабинет: Време е за национални приоритети! Политиците да спрат да гледат назад и да вадят скелети от гардероба (НА ЖИВО) ГОРЕЩО В ПИК TV! Живко Тодоров РАЗКРИ какъв е залогът да има редовен кабинет: Време е за национални приоритети! Политиците да спрат да гледат назад и да вадят скелети от гардероба (НА ЖИВО)
ново
Днес: 64
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК