ВИСШИ ИЗТОЧНИЦИ ОТ "ПОЗИТАНО" 20: Корнелия Нинова бие шута на Румен Радев от "Дондуков 2" и праща Йотова за президент

АВТОРСКИ НОВИНИ

ВИСШИ ИЗТОЧНИЦИ ОТ "ПОЗИТАНО" 20: Корнелия Нинова бие шута на Румен Радев от "Дондуков 2" и праща Йотова за президент

191257
на 10.01.2021
ВИСШИ ИЗТОЧНИЦИ ОТ ПОЗИТАНО 20: Корнелия Нинова бие шута на Румен Радев от Дондуков 2 и праща Йотова за президент
Автор:   ПИК

Войната между Корнелия Нинова и Румен Радев е достигнала крайна фаза и връщане назад към БСП за президента няма. Репликата „Още малко ви остава“ е на път да се върне безмилостно като бумеранг към автора си Радев и времето му на"Дондуков" 2 изтича безвъзвратно.

препоръчано

Това разкриват отлично информирани източници от „Позитано“ 20, според коити раздорът между президента и политическата му майка я е накарал да прибегне до крайни меррки. Соцлидерката вече твърдо е решила да не подкрепи Румен Радев за втори президентски мандат на изборите есента.

Намеци за това тя прави от месец насам, но на последните събрания с приближените си от БСП е дала ясно да се разбере, че дори няма да обсъжда вариант за кандидатурата на Румен Радев. Запознати твърдят, че ябълката на раздора между двамата се оказал премиерският пост при евентуална победа на вота. Нито единият, нито другият не искал да го играе втора цигулка и така до компромис не се стигнало.

Още по-изненадващи са информациите за новия кандидат за “Дондуков” 2 на столетницата. Близки до Нинова издадоха, че лидерката гласи за президент не кого да е, а вицето на Радев – Илияна Йотова. Двете близки приятелки споделяли голяма ненавист към президента, като не изпускали удобен момент да му подкопаят и без това сринатия авторитет – едната на „Позитано“ 20, другата на „Дондуков“ 2.

Не случайно още при номинирането на Радев за кандидат-президент, дългогодишната партийка Йотова изсъска в лицето на му показателната реплика “И най-малкото движение срещу БСП няма да ви бъде простено!” За ужас на Радев обаче, омертата е нагласена така, че официалното издигане на Йотова ще се случи в последния възможен момент, а дотогава упорито ще се повтаря, че за БСП друг кандидат няма – освен Румен Радев.

Така държавният глава изживява последните си моменти като разединител на нацията. Дори и той си е дал ясна сметка, че без така ценните 1 милион гласа на червените пенсионери, които са луди по бившата приватизарорка, няма да го откара дори до балотаж.

„Има една тенденция в БСП, хората, които са победили ГЕРБ да не се харесват вече. Започна се с кампания спрямо президента, сега и към мен“. Това заяви преди дни кметът на Перник от БСП Станислав Владимиров по повод напрежението между него и Корнелия Нинова, която бясно ревнувала от всеки с по-голям опозиционен успех от нея и именно това била причината да не се страхува от Йотова, защото не я смята за заплаха за лидерския си пост. 

Сподели:
Бомба x
Четири начина да се чувствате по-енергични през деня Четири начина да се чувствате по-енергични през деня
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Радев с първа публична поява от месец насам - мълчи за изборите и парламента (ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Радев с първа публична поява от месец насам - мълчи за изборите и парламента (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 60
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това