ГОРЕЩО
Цеков ДЕТРОНИРА Радев: България няма президент, а претендент за политическата баница. Генераторът на криза е на "Дондуков" 2
ЖЕСТОК СКАНДАЛ! Активисти на ППДБ обявиха черен списък с журналисти
НА ПРАГА НА ВОЙНА: Ще позволи ли Борисов самозабравилите се агресивни хищници от ППДБ да го довършат?
СМУТ НА Д2: Военно-полицейският екипаж на Радев е в тотален стрес. Не е лошо за Нова година чичко Румен да си отпочине в някоя резиденция на Ердоган - като царска особа. Плащаме ние, българите
ГЪРМИ СКАНДАЛ: ПП поиска сваляне охраната на Борисов в деня, в който пуснаха Сретен Йосич от затвора
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Необходими продукти: 500 г киселец, листата на 5-6 стръка пресен чесън, 1ч.ч. кускус, 2с.л. масло, 2-3 с.л. олио, 1 с.л. брашно, магданоз, сол.
препоръчано
Начин на приготвяне: В загрятото олио се задушават нарязаните на ситно киселец и чесън. Прибавя се олиото и се залива с 5 ч.ч. топла вода. След 5 минути се изсипва кускусът. Чорбата се посолява и се вари до готовност. Накрая се слагат маслото и ситно нарязаният магданоз.
Забравете за бурканите и варенето - ето как се съхраняват печени чушки за зимата
1298413
на 10.11.2022
Чеснови пилешки бутчета с мащерка
305493
на 02.06.2021
Домашни хлебчета
273977
на 18.05.2021
Козунак и руло от едно тесто
110905
на 26.04.2021


