ГОРЕЩО
ПЪРВО В ПИК: Кирил Петков се покри в СПА хотел преди срещата с Борисов и ГЕРБ (СНИМКИ)
КАКВОТО ПОВИКАЛО, ТАКОВА СЕ ОБАДИЛО: ДПС-Ново начало издига санитарен кордон около пуделите с пачките, кеша и корупцията
ПП развърза Асен Василев да ВЗРИВИ тотално преговорите с ГЕРБ - постави 7 условия на Борисов
СВОЕВОЛИЯТА НЕ ПРЕСТАВАТ: ППДБ продължават да се инатят - ето какви поредни условия поставиха за преговори с ГЕРБ
ИЗВЪНРЕДНО! ГЕРБ отвърна остро на ППДБ: Диалогът не може да се води през...
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Необходими продукти: 500 г киселец, листата на 5-6 стръка пресен чесън, 1ч.ч. кускус, 2с.л. масло, 2-3 с.л. олио, 1 с.л. брашно, магданоз, сол.
препоръчано
Начин на приготвяне: В загрятото олио се задушават нарязаните на ситно киселец и чесън. Прибавя се олиото и се залива с 5 ч.ч. топла вода. След 5 минути се изсипва кускусът. Чорбата се посолява и се вари до готовност. Накрая се слагат маслото и ситно нарязаният магданоз.
Забравете за бурканите и варенето - ето как се съхраняват печени чушки за зимата
850394
на 10.11.2022
Чеснови пилешки бутчета с мащерка
278955
на 02.06.2021
Домашни хлебчета
252069
на 18.05.2021
Козунак и руло от едно тесто
87131
на 26.04.2021