Вицепрезидентът Илияна Йотова: 9 май не бива да ни разделя

Политика

Вицепрезидентът Илияна Йотова: 9 май не бива да ни разделя

7857
на 09.05.2019
Вицепрезидентът Илияна Йотова: 9 май не бива да ни разделя
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

"9 май не бива да разделя. Днес е ден за размисъл каква България, каква Европа оставяме на децата си. Това написа вицепрезидентът Илияна Йотова в социалната мрежа Фейсбук.

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

„Честит Ден на победата. Честит Ден на Европа“, посочва тя.

„Днес отдаваме почит на милионите, дали живота си в борбата срещу адската машина на хитлерофашизма, за да ни има нас днес, да живеем на континента - символ на мира и обединението. Днес празнуваме победата над фашизма, постигната с решаващата роля на съветската армия. Празнуваме възкресението от най-голямата катастрофа, която преживя човечеството - Втората световна война. И помним“, заявява Илияна Йотова

„Не искаме Европа, която е далеч от своите граждани, която не дава отговори на кризите и насърчава разделението и омразата. Искаме Европа, която е непримирима към национализма и съвременния фашизъм, която работи за мир, развитие и благоденствие“, пише още вицепрезидентът.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО) САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО)
ново
Днес: 5
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК